Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 11 februari 2011

Conny

Ida har ja fått höra någe konstit. Imma har jamat te mej att gammelhusse va enbent! Tänka sej, en enbent tvåbening! Imma sejer att han satt i en stol som gick på jul. De tyckte ja lät jättekonstit. Men matte berätta att gammelmatte också har en sån stol fast hon har två ben. De tror ja'nte på! Ja har ju schälv settit att hon går prexis som vanlit när hon hälsar på hos mej. Så de e förstås bara ljug. Imma har jamat att gammelhusse gickte över regnbågsbron nåra månar innan ja komde hit te matte, alldles innan Aragorn å Rufus gickde till Skaparkatten dom också.

När matte lesade de här sagde hon te mej att hon ska visa mej bilder på gammelhusse i hans julstol.

2 kommentarer:

 1. Vår matte sitter också i rullstol. Hon kan bara gå jätte lite och bara med hjälp av en trämojäng på 4 ben.
  Vi brukar ligga å sova i hennes stol om hon sitter i soffan eller fåtöljen, det har högre ben än vanliga möbler bara för att hon ska kunna sitta där.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Conny, det var märkliga saker du jamar. Fast det finns ju faktiskt katter som inte har fyra ben, fast det är vad vi brukar ha, så det kanske stämmer att husse bara hade ett ben. Jag tror att Aragorn och Rufus förstod att husse behövde sällskap. Det var därför de gick till honom. Jag tror de har det jättemysigt där uppe.

  SvaraRadera