Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 3 februari 2011

Conny

Ryktet om mitt stora hjärta har spridi sej... ida skrivade veten å sa att en tvåbening kommer te Mariesta i april för å titta på mitt hjärta i en sån dära maschin som dom användade förra gången dom titta på mitt hjärta! De betydar att ja ska få åka bil ijen, som ja tycker e så kul... fast ja önskar att ja inte behövade åka te veten. Vi kunne väl åka nån annan stans? Te en matbutik eller så?

Läsade att Nikita fåttit ihop jättemycke pengar för sin spik. De va välan häftit?!? Vi katter e jättebraiga på allt möjlit!

Så har vi fåttit riktit gla'a nyheter - både Moses å Frasse mår bättre! Deras husse respektive matte frågar hur man kan bli så gla när ens katt skiter eller kissar, men matte säjer att de begripar hon aspelut för man behövar inte ens va den kattens matte för å bli gla när en sjuk misse blir frisk ijen. Vi e jättegla'a att Moses å Frasse vari på sina lådor å jort de man ska jöra där!

2 kommentarer:

 1. Conny du är berömd!!!

  Det är nog andra vettisar som vill lära sig mer om katter med bevisligen stort hjärta, så de andra missarna, som har samma sjukdom som du också får bra vård.

  =^.^=

  Mjauis å Nosgos

  SvaraRadera
 2. Mjau jag är ju så glad att Nikita lyckades så bra med auktionen, visst var hon duktig! Koka soppa på en spik, det var vad hon också gjorde - unikt grepp som jag storligen beundrar!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera