Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 17 februari 2011

Imma

Trots att det händer saker varje dag, har vi inte kunnat blogga p.g.a. mattes dumma arm... så jag får väl försöka mig på en resumé här, en uppjamning av läget, så att jama.

För det första har matte varit iväg till någon hon kallade frissan, och när hon kom hem såg hon nästan ut som en rex i huvudet! Själv säger hon att hon känner sig busig, så det kan ju passa bra... hon är ju en rätt busig tvåbening i sig själv *fnissar*. Sedan har hon varit hos en doktor och fått... eh, vad kallade hon det nu... underredsbehandling?!? Det fina med den behandlingen var att hon fick veta att hon inte har några tumörer inombords, och det känns bra att veta! Hon har varit hos en annan doktor också, som knäckte nacken på henne, men hon överlevde... tänk, vad tvåbeningar utsätter sig för alldeles i onödan! Fast hon säger att hon mår bättre i nacken nu... jag önskar bara att hon kunde må lika bra i armen, för hon knölar omkring sådant i sängen om nätterna för den där armen att man inte får sova ostörd.

I morgon skall gammelmatte till den där frissan... undrar om hon också kommer att bli en rex-a-like av det?

För oss katter handlar dagarna mest om att hålla sig varm, för det är uschligt kallt ute *ryser*. Och vitt! Kommer aldrig våren någon gång?!? Jag kanske måste börja ställa mig vid dörren och ropa på den, som jag gör om vårarna... det känns bara inte riktigt dags än i kroppen, om jag jamar så, men våren kanske inte kommer igång utan mig?

6 kommentarer:

 1. Hej, Sambo och Roxy här.. Äntligen någon som visar framåtanda! Vi skulle uppskatta väldigt mycket om du kan ropa på våren!! Nån måste faktiskt göra något - såhär kan vi ju inte ha det! TACK på förhand!

  SvaraRadera
 2. Mjau ibland måste man göra som Ronja Rövardotter - ta till sitt bästa vårskrik! Sedan blir det absolut sommar... NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 3. Sängen, soffan och filten ihop med matte och husse är det som är bäst nu när det är så kallt. Spinnhealing till mattes arm. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Tänk att det finns så duktiga frisörer hos er som kan göra en tvåbening lika fin i pälsen som en katt! Såna frisörer har vi nog inte här. Och snälla du, gör oss alla tjänsten att ropa på våren!

  SvaraRadera
 5. Oj det var en hel del som matte hitta på! Kul att hon är nöjd med vad den där pälsvårdaren hittade på :).

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Vi katter kanske skulle ställa oss på kattled eller vad det heter, *FNISS* och ropa på våren:
  VÅÅÅREN; VÅÅÅÅREN;VÅÅÅREN
  Nu vill vi ha VÅR!!!!!
  Så kansske våren kommer snart, eller vad tror ni Klosterkatter??

  Tassekram
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera