Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 13 april 2012

Imma

Jaha. - Då har matte åkt iväg till det hon kallar Skåne. Vad det är för något vet vi katter egentligen ingenting om mer än det matte berättat för oss. Hon ska träffa sin "bästis" - som hon säger och de har verkligen längtat efter varandra för det är inte så ofta som de kan ses "på riktigt" - men de håller kontakten med brev och mail och så via facebook praktiskt taget varje dag. Matte skulle stanna och vila i Jönköping och det är en plats som gammelmatte ofta pratar om. Hennes morföräldrar bodde där och hon har haft många trevliga minnen från den tiden när de levde. Nu är de hos Skaparkatten sedan länge, men så länge gammelmatte lever kommer de alltid att finnas, säger hon. Nåjam, det som fanns på den tiden är ju borta så matte kan inte få träffa dem, men hon har en god vän som hon skulle ringa till därifrån och kanske kunna träffa en stund under resan. Matte var så glad, så glad fast hon var orolig för att åka ifrån gammelmatte för hon hade lite svårt att andas, men gammelmatte sa att hon skulle klara sig bra med hjälp av oss katter. Matte hade kört ned ved så den ligger vid källartrappan och därifrån kan gammelmatte ta in lite i taget. Just nu ligger jag på hennes arm och hon skriver ner det jag säger. Nu bloggar vi inte förrän matte är hemma igen för gammelmatte har lite svårt att skriva löpande text. Hon håller på att lära sig skriva utan höger pekfinger som har blivit lite kort.

4 kommentarer:

 1. Vi önskar matte lycklig resa och ser fram emot att få välkomna henne till vår kära hemstad Malmö när vi ses på utställningen :-) Så otroligt spinnande och kul det ska bli att träffas IRL! (så heter det väl?) *osäker*
  Vi håller alla tassar och tummar att gammelmatte kan hålla ställningarna med hjälp av missarna <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gammelmatte har klarat av den här dagen riktigt bra. Vi har fått mat och hon har eldat så det är varmt i huset. Matte är säkert framme i Eslöv nu och vi tror att hon har det jamarbra hos sin bästis. Ska bli kul att höra om träffen senare.

   Mjau från Imma, abemissa

   Radera
 2. Ha det så trevligt i Skåne. Kram

  SvaraRadera
 3. Det var JÄTTE trevligt att träffa er matte , tycker både matte och jag !

  SvaraRadera