Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 1 april 2012

Imma

Idag har jag tagit det smärtsamma beslutet att lägga ner novisiatet. Ni förstår, i ett kloster måste man lära sig att leva tillsammans - att älska varandra, tolerera varandras egenheter och visa förståelse - och efter att ha sett hur noviserna har betett sig mot Sagge inser jag att de inte har förstått denna viktiga regel. Kan man inte älska, kan man inte heller verka som klosterkatt... hela vårt liv bygger ju på kärleken till medkatten! Så nu har jag givit matte och gammelmatte i uppgift att tänka ut en lösning på problemet, så att de fem husisarna fortfarande får leva i kärlek och trygghet men inte är kopplade till klostret... det är med tungt hjärta jag tar detta beslut, men jag ser ingen annan utväg.

7 kommentarer:

 1. Pust... ska DU luras också???

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Men Imma - inte får man luras så?
  Vi började darra i morrisarna innan vi kom på att det var lur.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Luras du nu Imma? Finns det några som är bra på det här med kärlek, omtanke och tålamod och dessutom låter det ta tid så är det ju ni.. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Får man luras hur mycket som helst om man bor i ett kloster?

  SvaraRadera
 5. Håller på att överjama matte att våga! Just nu ser det lite mer positivt ut faktiskt, hon skulle tycka att det skulle vara så trevligt att träffa era mattar. Sen kommer ju Kjelle Bus också och att missa honom vet jag inte om jag kan tillåta att hon gör!

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Instämmer med de andra... det är väl bara skoj? Snart törs man inte tassa runt på bloggarna längre på lurendrejeridagen! :) Kurr och burr.

  SvaraRadera