Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 23 april 2012

Imma

Jag vet inte vad som har hänt matte, men hon har blivit något slags "hund-magnet"! Jam, ni vet ju vad jag skrev om den där skällisen som hon vill ta hit i sommar? Idag hittade hon en annan skällis mitt på vägen, när hon var på väg till affären för att hämta ett paket. Och när hon stannade och öppnade bildörren för att säga åt skällisen att det är farligt att springa på stora vägar, hoppade skällisen in i bilen! Sedan fick matte och gammelmatte åka runt och fråga på gårdarna om någon visste vem skällisen var... men det var ingen som kände igen den, så det slutade med att matte fick köra till djurhemmet i Kristinehamn och be dem om hjälp. Nu bor skällisen i ett akuthem medan polisen och djurhemmet letar efter hennes husse/matte, och vår matte har satt upp lappar här där vi bor. Tänk om skällisen hade blivit överkörd! *ryser* Jag gillar ju inte hundar, men så mycket medkänsla har jag i själen att jag inte vill att de skall bli dödade eller skadade av bilar.

Om någon som bor här i närheten läser det här, så handlar det om en helvit japansk spets, en gammal tik med lurvig päls. Hon hade inget halsband och djurhemmet hittade ingen ID-märkning (vare sig chip eller tatuering), men hon har nyss fått sina tänder omskötta så hon har ju en matte eller husse någonstans... någon som kanske letar förtvivlat efter henne just nu och oroar sig sjuk över vad som hänt *sniff*.

Djurhemmet har lovat att mejla ett foto (matte hade inte kameran med sig) så att matte skall kunna printa ut det och lappa ännu bättre. Då kan vi lägga ut det fotot här också - man vet ju aldrig!

2 kommentarer:

  1. Skällisen är i alla fall bilvan, eftersom hon hoppade in i bilen trots att det var fel bil och fel matte!
    Hoppas att ni hittar hennes människor!

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera