Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 27 april 2012

Philemon

De vau riktit trevlit å träffa så många redia katter på Wikkis fölsedasfest igår! *kurr* Jau svansdansade (å lite annet osse *rodnar*) med massevis me snygga tjejer, så idau har jau redit ont i tassarna... men de vaur de värt!

Matte smutsar ner inomhus idau, kan jau jama. Hon puttar ner frön å annat i grunkor som hon sen sitter lock av plast oppepau, å både hon å allt annat blir jordit. Fast de värsta är att hon ställer alla di där grunkerna i fönstren där jau vill sitta å lapa sol! Sen säger hon att jau ju kan vara i kattgårn istället... men där blåser de ju, så där är ente ett dugg mysit å vara. Kan ente grunkerna vau i gårn istället?

6 kommentarer:

 1. Kan du inte peta ner grunkorna på golvet? Det gör jag (Maurice) när saker och ting är ivägen. lillie behöver hjälp ibland och då tar jag tass om saker och ting, för inte så länge sedan flyttade jag ner en kaffekanna på golvet, för att den stod där jag skulle hjälpa till att lägga upp maten. :) Dessutom är det nog meningen att grunkor ska vara i gårn. Båda börjar på G. Philemon ska naturligtvis vara i phönstret!

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa
  ps hälsa alla andra klosterkissar!

  SvaraRadera
 2. Inte visste vi att en klosterkatt tittar sååå djupt i krongrädden *fniss*.
  Tur att Imma var med ;-)...
  Tack för inatt för danserna!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jau sa aldri att jau vau pau grädden... *fniss*

   Tack detsamma!
   Kurr från Philemon.

   Radera
 3. Visst var det en fantastisk fest, ös och klös och ett härligt hållitass. Kul att jama med en kompis som jamar på ens hemdialekt också :D
  Tycker absolut att grunkorna ska flytta på sig - vad kan vara viktigare än att en katt får utföra sin regelbundna fönsterspaning??
  Ha en härlig, mysig, solig och rolig helg allihopa! :-)

  SvaraRadera
 4. Visst var det en härlig fest! Du är ju så snygg (röd om nosen, Deco) Klart grunkorna ska var ute..Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Men vad är det för dumheter matte hittat på? Det räcker att ställa en enda fråga: vem har varit längst i klostret - du eller de där grunkorna? Tänk att man ska behöva ta itu med sånt en sån här dag då man verkligen behöver vila tassarna!

  SvaraRadera