Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 9 maj 2012

Imma

Idag städar mattarna - gammelmatte hemma hos sig och matte här. Vi får besök av en kattägd dam från Stockholm till helgen, och då måste det vara trivsamt här hemma säger matte. Damens katter kommer inte med, för de är på sitt Land och njuter av att kunna gå ut och in som de vill... och ni behöver inte vara oroade, för damens syster tar hand om dem medan damen är hos oss. Skall faktiskt bli spinnande att se hur pass bra hennes katter har lyckats uppfostra henne!

Själva skall vi på fest ikväll, så vi gör oss i ordning som bäst. Det är Busan som fyller år, och vi har slagit in tre burkar med... oj, nu förjamade jag mig nästan!... vi har en riktigt fin present med oss, menar jag! Kommer ni andra också på festen? I så fall ses vi där!

Nu hotar matte att ta fram snabeldraken... *suckar djupt*

4 kommentarer:

 1. Klart vi ses på festen! Den kan man ju inte missa, vi ska bara lägga matte först! Vi ska också smuggla med oss lite gott.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Verkligen en passande dag för Busan att fylla år. Vad kan vara lämpligare än att gå på kalas när ens människor envisas med att snabeldraka? Vi ses ikväll!

  SvaraRadera
 3. Jag kommer oxå på Busans 2-års kalas !
  Vi ses snart :)

  SvaraRadera
 4. Städning är jobbigt, roligare med fest, vi ses! Nosbuff

  SvaraRadera