Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 10 maj 2012

Imma

*suckar djupt* Alltså, när alla ens katter ligger utslagna med värk i pälsen och tassarna efter festandet hemma hos Busan igår... får då ens matte dra igång snabeldraken?!? Och flytta på möbler, mattor och annat stökigt för att komma åt att skura?!? Nej, jag trodde väl det.

Ute regnar det, men Philemon flydde ändå ut i kattgården när det snabeldrakades som värst. Själv tog jag min tillflykt till gammelmattes famn - där vågade inte draken störa, det visste jag. Allt här är upp-och-ner idag *ynklig*... inte ens maten och dricksvattnet står där det skall, utan har flyttats ut i hallen p.g.a. mattes skurande. Hoppas att det lugnar ner sig snart, för annars flyttar vi nog upp till Sagge allihopa. Han är den enda som slipper stöket! Tror jag? *fundilerar* Matte har antytt att hon vill släppa lös honom ett tag för att kunna städa i hans rum också... hon tror nämligen att damen som skall komma hit vill träffa honom. Undrar om han biter henne? *fnissar* Han nafsade i alla fall gammelmatte i ena handen idag när hon var uppe och ordnade med friskt vatten och lite annat åt honom... tänk, han kanske helt enkelt tycker att mattarna smakar gott?!?

4 kommentarer:

 1. Det var kul med fest igår, men trött blir man. Typiskt att Snabeldraken ska fram då.. Sagge är nog sällskapssjuk..Nosbuff

  SvaraRadera
 2. tänk att människorna är så förtjusta i sina snabeldrakar...

  SvaraRadera
 3. Svaret på din inledande fråga är naturligtvis NÄÄÄÄ! Men lilla Sagge har nog fått en del lite om baktassen. Inte får man bita sina snälla mattar! Det måste du jama om för honom.

  SvaraRadera
 4. Stackars missar -(
  Trevlig helg !
  Tazz&Kram

  SvaraRadera