Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 21 september 2012

Imma

Först av allt vill jag jama för er att det har ordnat sig med veterinär-räkningen. En mycket godhjärtad person har skickat oss pengarna... Skaparkatten välsigne dig, du vet själv vem du är! *kurrar det finaste jag kan*


KATTKRAM PÅ DIG!

Så måste jag verkligen be om URSÄKT för att vi inte har jamat att Puma har hittat hem igen! Undrar just vad han tyckte om att finna två nya småsyskon i reviret? Men oavsett vad jag kattsonligen tycker om småungar (vilket en fin dam och abbemissa till på köpet inte skall jama skriftligen) tycker jag att du skall hålla dig hemma nu, Puma. Din matte har varit JAMAROROLIG för dig!

Idag tvättar matte. Som ni vet är det en av hennes favoritsysslor, så jag ser inte mycket av henne... däremot håller Philemon henne sällskap där nere i tvättstugan, och det är ju bra, för då får jag lite lugn och ro här uppe. Gammelmatte har varit iväg och blivit klippt, men inte lika mycket som Rafael om ni hoppades på roliga foton... *fnissar* Får se om jag lyckas få matte att ta en bild på den nya frisyren lite senare; till dess får ni nöja er med att gammelmattes hår nu är KORT! Hmmm, ta ett kort på ett kort hår?!? *fundilerar* Har ni förresten tänkt på att gammelmatte är tigrerad? Jodå, hon har minst tre olika nyanser av blått (som färgen heter i kattvärlden) i huvudpälsen, och det gillade visst tanten som klippte henne. "Det ser ut som slingor" hade hon sagt... hm, betyder det att alla tigrerade katter har slingor i sina pälsar? Det skall jag jama för Majsan!

Sist, men absolut inte minst: i morgon lördag är det ÖPPET HUS hos Evas Katthem i Skara! Jag skall skicka dit våra mattar, och jag hoppas att alla andra som bor tillräckligt nära också kommer...

9 kommentarer:

 1. Skönt att Puma har hittat hem igen! Hoppas att han håller sig hemmavid nu.

  Septemberhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, vi hoppas ju att när Puma varit hemma och bott in sig och lärt känna kattungarna att han skall hålla sig mera i närheten och inte vara borta så länge.

   tass från Majsan, klosterkatt

   Radera
 2. Så underbart att en okänd, godhjärtad människa hjälpte er med räkningen, det är sådant som ger en hoppet om mänskligheten tillbaka <3
  Visst är det härligt att Puma är hemma igen! Vi håller tassar och tummar att det funkar med de små, vet ju en gråvit kattherre som nog hade rynkat MISSnöjt på nosen om han hade begåvats med två småsyskon :-)
  Coolt att gammelmatte har trefärgad päls :D
  Ha en underbar helg, kära vänner!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Vad TREVLIGT att Klostermattarna ska komma imorgon. Dä får jag äntligen träffa dessa roliga damer :))))

  SvaraRadera
 4. Hoppas att många katter på Evas Katthem hittar sina människor i morgon. Liksom jag hoppas att många av våra egna katter på Södertälje Katthem hittar sina människor på söndag då vi har öppet hus 15-17!

  SvaraRadera
 5. Men visst är det trevligt med GODA nyheter, vi är så glada att Puma är hemma igen! Tvätt är ju mysigt, särskilt nyvikt och doftande! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Vad bra att det ordnade sig med pengarna tänkte ryckt in där med ett bidrag om det behövts. Vilken fin bakgrund ni har på bloggen med höstlöv! Hur har det gått med vatten i källaren etc...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är en ängel, du också - tack för omtanken!

   Vattnet i källaren är borta, "dammsuget" av brandkåren, och vår vanliga rörmokare har varit här och sett till att hydroforen inte skall bli tokig igen på ett tag (förhoppningsvis länge). Nu väntar vi på räkningarna för hans jobb och ev. räddningstjänsten ifall den inte går på försäkringen, men det blir nästa månads huvudvärk - hihi!

   Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

   Radera
 7. Vad bra att Puma kommit hem igen!
  Vi brukar också hjälpa till med tvätten.
  Vi är duktiga på att krypa in mellan lakan och handdukar
  och platta till allt.
  Matte kan inte den tekniken alls så vi hjälper gärna till.
  Slingor i pälsen låter skoj.
  SvansKram

  SvaraRadera