Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 23 september 2012

Imma

Matte la ju beslag på bloggen igår, så jag kunde tyvärr inte jama om det jag hade tänkt - nämligen att vi har fått en jamarfin award av Smulan och Amanda!

Tack så mycket, tjejer - vi blev så glada och stolta!

Nu är det meningen att man skall sända denna award vidare till andra bloggkatter, som man tycker förtjänar den... och vi har verkligen fått jama i timtal inbördes innan vi slutligen kom fram till att även om vi egentligen vill ge alla våra vänner awarden, väljer vi dessa:

Tiger

Penny och hennes syskon i Skyggisfamiljen

Frasse

Gumman (Sippos och Tindras granne)

Nisse

Tanken är att det skall vara bloggar man besöker varje dag - och det gör vi, även om de inte alltid har tassat i dem. Så nu uppjamar vi dem att blogga flitigare! *kurr*
4 kommentarer:

 1. Hoppla! Har vi fått en award? Ja tack vi ska skärpa oss lite. Det har varit lite mycket det senaste med det mesta... Tusen tack!

  SvaraRadera
 2. Åh, man tackar och bugar! Roligt att få uppskattning! :-) Tiger blir alldeles till sig när han får sån uppmärksamhet... ;-)

  Hösthälsningar
  Elisabet och Tiger

  SvaraRadera
 3. Ni har en award att hämta inne hos oss också!
  SvansKram

  SvaraRadera
 4. Åh, TACK, så mycket, så jamarsnällt av er att ge oss en award!! :D Vi är så glada och stolta så det kan ni bara inte tro! Nu blir det svansdansande och hurrjamande hela dagen lång! :D
  Många kramar och tassklappar från matte och mig! :D ♥

  SvaraRadera