Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 24 september 2012

Imma

Idag fick vi veta att även Kattmaffian varit bussiga nog att tilldela oss den där fina awarden som vi hade bild på i bloggen igår - tackjam så mycket! Och det ger oss ju möjligheten att dela den vidare till ytterligare fem bloggarkatter som vi besöker varje dag *fniss*:

Prästkatten Sixten

Mistor Helmer

Chinook, Cherokee och Busan

Fjutten

Sopkatten Slumpen

Om ni undrar (och det gör ni säkert, för ni är ju katter!) så tyckte vi att det inte var någon större idé att sända awarden vidare till t.ex. Wikki, Sippo och Tindra, Södertälje katthem, Dui och Deco, Linnsen m.fl. eftersom andra redan har givit dem denna award... utan vi väljer andra, kanske lite mindre kända men väldigt trevliga bloggkatter så att ni som inte redan känner dem kan hitta dit, ni också!

Och nu skall jag jama vad jag tycker om Philemon. Om Philemon tycker jag INTE! Han tycks inte ha begripit att han är kattererad, utan jagar mig ständigt för att få bita mig i nacken och klättra omkring på min rygg... tänk, att han inte skäms, jag som är abbemissa och gammal dam och allt! *fnyser* Funderar allvarligt på att föreslå matte att han får pröva på eremitlivet ett tag... fast jag vet ärligt jamat inte vart han i så fall skulle ta vägen, för här är ju liksom inte plats för sådant. Åtminstone inte så länge mattarna fyller rummen med bråte och kallar det "renovering"...

Källaren, kanske? *fundilerar* Nej, det blir för kallt för en rex... jag må vara hur trött som helst på den där studsbollen, men grym är jag inte! Och därmed ju går kattgården bort också. Garaget? Skall höra med matte om garaget är uppvärmt...

6 kommentarer:

 1. Grattis till Awarden, tycker det är kul om det är fler som får den, många kompisar är vi ju!
  Du får daska till Philemon lite Imma, han kanske förstår tassen såsmåningom.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Mjau va? Har jag fått en sådan award? Men vad pinsamt - det har svansat mig spårlöst förbi! När vardå? *olycklig* NosPuss Wikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men kära sötaste Wikki - skulle det vara så att just du inte fått den, så får du den givetvis av oss för vi besöker din blogg flera gånger om dagen!

   Kurr från Imma, abbemissa.

   Radera
 3. Jamargrattis till awarden, den är ni väl värda! Vi jamar som Dui och Deco - du får ge studsbollen tassen, ibland får man ta till hårdtassarna i uppfostringssyfte.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Philemon verkar i behov av en riktig tassning!
  Bitas i nacken! Vad oförskämt! Vilde glömmer också att han är kattererad ibland. Då brukar han sjunga för grannens katt. *fnys* Hur pinsamt som helst ju!
  SvansKram

  SvaraRadera
 5. Grattis till dubbelawarden - vilken ära att vinna priset två gånger! Har nu fått tassarna loss och skrutit om vår fina award i bloggen:
  http://gunillaofrasse.allas.se/vi-har-vunnit-ett-bloggpris/
  Matte och jag ber om ursäkt för att vi inte bloggar varje dag, matte har lite svårt att hinna med ibland. Men vi gör så gott vi kan och hoppas att lite bloggande är bättre än inget bloggande :-)
  Än en gång - jamartack för att ni gav oss awarden, kära vänner!
  Tassklappar
  Tassnot: Det verkar inte som Philemon vet hur man uppvaktar en riktig dam. Du har nog rätt - en stund på egen tass i garaget får honom säkert på bättre tankar - vem vet, han kanske kommer ut som en riktig gentlekatt! :-)

  SvaraRadera