Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 2 januari 2013

Imma

Jam tillåter mig att börja med den viktigaste nyheten: i fortsättningen kommer vi inte att blogga på söndagar, om det inte är jamarviktigt att vi gör det. För vi som bor här i klostret har haft hand- och tassuppräckning för att införa en reträttdag i veckan och matte vill att det blir på söndagarna. Vilket är helt okej för oss katter. Och gammelmatte tyckte också att det var en bra idé. Så nu vet ni det.

Så knäpper vi våra tassar för katten Noa, som matte blev så förälskad i på djurhemmet i Kristinehamn häromdagen. Det visade sig nämligen att Noa var full av tumörer, så idag har han fått hjälp att tassa över Regnbågsbron... vi hoppas att massor av katter mötte honom, och att Skaparkatten fyllde hans hjärta med lycka och glädje i samma stund han anlände!

I övrigt har jag inte så mycket att jama om idag, för vi vilar. Mattarna har bestämt sig för att unna sig några dagar när de följer stundens ingivelse, som de kallar det... alltså, äter när de är hungriga, sover när de är trötta o.s.v. Med andra jam: lever som vi katter ALLTID gör. Nyttig erfarenhet, om ni frågar mig! Fast bli nu inte oroliga - katternas mattider och mattarnas medicintider kommer de som vanligt att hålla.

Å, en sak får jag inte glömma: vi vill sända ett JAMARSTORT TACK till Vera, italienarna och Michelle för paketet vi fick idag! Som innehöll presenter till både två- och fyrbenta... Philemon och jag kan t.ex. hälsa att sticksen var delikatta! *kurrar*

2 kommentarer:

  1. Söndag låter som alldeles purrfekt dag att ha reträttdag/bloggfri dag på !
    Här har vi lite bloggfria dagar när andan faller på eller när min matte jobbar på tok för mycket :)
    Tror säkert att en massa katter mötte Noa där vid Regnbågsbron och att Skaparkatten fyllde hans <3 med lycka och glädje <3

    SvaraRadera
  2. Stackars Noa, men nu har han det bra. Xantippa

    SvaraRadera