Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 24 januari 2013

Slutresultat av auktionen!

Käraste vänner, vad jag är tacksam över er respons på vår bäddauktion! Jag kan jama att pengarna kommer väl till pass, för tre av oss skall snart träffa Olle (vår veterinär): Rafael skall rakas, Philemon behöver kolla tänderna och själv skall jag lämna ett nytt njurprov. Och även om vi väl inte precis jublar över att åka brummis (själv brukar jag använda res-tiden till att slå nya rekord i sångstyrka - matte säger att hon är övertygad om att jag åstadkommer högre decibel än ett startklart flygplan)... men Olle tycker jag om, så det finns positiva sidor även med sådana där äventyr.

Nåjam, nu till auktionsresultatet! Här är den slutgiltiga listan:

Bädd nr 1: Chali, Chanti och Chakai har bjudit 400 kr
Bädd nr 2: Jansson, Pejst och Krokodillan Betty har bjudit 175 kr
Bädd nr 3: Findus, Isak och Rasmus har bjudit 300 kr
Bädd nr 4: Dui och Deco har bjudit 200 kr
Bädd nr 5: Kattson har bjudit 500 kr
Bädd nr 6: Nisse i Italien har bjudit 200 kronor
Bädd nr 7: Zoey och Telly har bjudit 150 kr
Bädd nr 8: Wikki har bjudit 100 kr
Bädd nr 9: Wikki har bjudit 100 kr
Bädd nr 10: Wikki har bjudit 100 kr
Bädd nr 11: Wikki har bjudit 100 kr

Och nu tänkte vi göra ungefär som Wikki brukar, alltså be er att mejla oss er adress och då samtidigt tala om vilken av bäddarna som ni har jamat in. Vi mejlar tillbaka vad den billigaste (fast givetvis ordentligt skyddade) frakten kostar och vilket kontonummer som matte låter oss använda för det här. Sedan skickar vi paketen till er!

Lite extra spinnande blir det att ta reda på vart bädd nr. 6 skall resa... för den skall Någon ha! Det har Nisse i Italien jamat mycket tydligt i sitt bud. Så nu skall vi ta kontakt med den som just nu rår om Någon, så att bädden kommer till rätt ställe.

Om någon av era mattar eller hussar tänker komma till kattutställningen i Örebro den 2 februari, så kan vi ta med bäddarna dit och direktleverera. Jag har nämligen tänkt skicka dit bägge mattarna för att uppdatera mig lite om hur alla mår och har det och så där... och jag hoppas förstås att många kommer dit!

Kurr på er, allihop!
Hederstass från Imma, abbemissa.

14 kommentarer:

 1. Jag hör av mig imorgon (från Jobbet) med email och annat.

  SvaraRadera
 2. Mjausingen vad bra, jag sätter in slant i morgon! Och kan få sakerna på kattutställningen nästa helg! Men de där extra sakerna ni vet, dem kan ni plussa på i något annat paket! *svansdans*
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 3. Låter spännande med den där någon i Italien :)
  Hoppas hen hör av sig !!

  SvaraRadera
 4. Tur att vi hade er mailadress sedan förut. Vid första genomläsningen fattade nämligen inte matte att orden mejla oss "dolde" adressen. *fniss* Vi ser mycket fram emot att bli sovpåsekissar! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Chali, Chanti & Chacai25 januari 2013 kl. 14:43

  Hejsan, vi ska betala för bädd nummer 1, jag kan dock inte få fram er mejl-adress (använder Mac, fast inte det inbyggda mejlprogrammet och då ser jag inte er adress). Hör av er till mig på lena.jalkefehrm at telia.com istället är ni snälla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam skall se till att matte mejlar er direkt!

   Tass från Imma, abbemissa.

   Radera
 6. Jag skrev ett svar igår, men det verkar har försvunnit. Jag räknar med att komma till Örebro nästa lördag och tar gärna bädd nr 5 då. Vill du ha pengarna då också eller ska jag sätta in dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, Kattson... om du tror att min matte är pålitlig nog att ta tass... eh, hand... om pengarna, så går det jamarbra. Gissa om mattarna blev glada när de hörde att ni kommer till Örebro!

   Tass från Imma, abbemissa.

   Radera
  2. Imma, du kan vara helt säker på att jag litar på din matte!

   Radera
 7. Vi kommer inte åt mailen vi heller.. maila oss på helene.lindquist@hotmail.com
  Så kul att vi vann!
  Bädd nummer 4, den blå!
  När vi tassat pengar önskar vi att ni ger bädden till en katt (eller flera) som behöver den. Helt ok om ni behöver den själva.
  Ser mysig ut men vi har ju faktiskt en hel fårfäll att ligga på.
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen...?!? Ni är jamargenerösa, vännisar! *klappar tassarna* Vi lovar att ge bädden till någon som verkligen behöver den... matte får ansvara för att den kommer till rätt kisse!

   Tass från Imma, abbemissa.

   Radera
  2. Jag har emailat idag till Matte jr. hoppas att email kom fram! Det blev lite korthugget för jag satt på jobbet och använde hetmäjlen.

   Radera
 8. Vi skickade ett mail men vet inte om det tog sig fram, men matte kan komma till kattutställningen och hämta bädden och även betala då om det går bra? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går jamarbra!

   Kurr från Imma, abbemissa.

   Radera