Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 15 januari 2013

Imma

Jahajam, kära vänner... har ni hunnit smälta Wikkis senaste tasseri nu så att jag vågar dra igång vår kattbäddsauktion? Vi tänkte att om vi börjar nu, så får ni lite tid på er till era mattar och hussar får sina löner *fnissar busigt*. Ni måste ju hinna titta på bilderna och fundera över vilken bädd ni tror skulle passa er bäst - viktiga frågor skall man begrunda innan man beslutar sig!

Eftersom det är så många bäddar, så tänkte jag göra så här att jag ber matte lägga ut bilderna och sätta en siffra på varje bild, och så tassar jag ner en liten beskrivning under bilderna... och sedan, om ni vill lägga bud så behöver ni bara tassa det i en kommentar och då ange vilken siffra ni menar... eller, jam, jag menar förstås vilken bädds siffra, alltså, vilken bädd och så siffran... äschjam, ni begriper säkert! Och det är givetvis helt okej att buda på fler bäddar, förstås... man kan ju ge bort i present också, eller behålla dem själv om man vill ha fler än en.

Några frågor?

3 kommentarer:

 1. Mjau vad spinnande! Tassa på med bilder! <3
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 2. Vi har bara en fråga - när börjar vi? :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Mjau, har kommer första budet:
  Jag lägger 100 kr i bud på varenda en av bäddarna, osedda! Så det så!!! Vore väl jamarns om inte det ska vara min tur att få bjuda lite, så jag tjvstartar!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera