Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 1 februari 2013

Imma

Idag är jag lite stött... för när jag försökte övervaka mattes donande med de paket som skall resa med posten påstod hon att jag VAR I VÄGEN! Och så sa hon något om att katter och lim inte går ihop... eller i alla fall att päls och lim inte är någon bra kombination. Så hon PUTTADE BORT MIG! *fnys* Som om hon inte ens reflekterade över att jag har ansvaret för att kattbäddarna kommer iväg till rätt ägare...?

Nåjam, nu är i alla fall två av de tre paketen postade och det tredje far iväg så snart vi har fått adressen till de tre katter som skall ha det. Vi hade glömt att be dem om adressen! *fnittrar* Så jam fick mejla och fråga, och förhoppningsvis kan vi posta deras paket också idag eller allra senast i morgon bitti.

Tyvärr verkar det luta åt att matte får åka ensam till Örebro i morgon, för gammelmatte är inte frisk än. Jag skall dock se till att hon har resten av bäddarna med sig och pengar till inträde - och tänk, en av kattbäddsvinnarna har skickat en slant som matte skall köpa godis till oss för på utställningen! *kurrar* Tack så jamarmycket!

4 kommentarer:

 1. Tänk att de fortfarande inte förstår att vi behöver vara med för att det ska bli rätt!
  Pengarna har väl kommit fram?? Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi måste nog inse att tvåbeningar inte går att få rätsida på... men de är rätt söta ändå, tycker ni inte?

   Jamjamensan - och nu är alla tre paketen ivägskickade! Resten levererar matte personligen på kattutställningen i Örebro i morgon, har hon lovat. Inklusive er jamarfina gåva, som vi har beslutat skall gå till Brum - hoppas ni tycker det är okej?

   Ett mejl är på väg till er!

   Tass från Imma, abbemissa.

   Radera
 2. Mjau och om Gammelmatte inte är kry nog att åka med till Örebro så lovar vi att komma och hälsa på i Otterbäcken någon dag istället säger matte och husse! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 3. Margareta Pennebrink5 februari 2013 kl. 14:53

  Man MÅSTE vara med vid paketinslagning säger Sigrid. allrahelst om det är snören med. hoppas gammelmatte blir frisk snart. skickar spinnhealing

  SvaraRadera