Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 24 februari 2013

Philemon

Di där luddbollarna är ju ente kloka! *fnyser* Di ränner här i midd revir varenda daug, men om jau för en gångs skull vill tau maj en titt på deras revir, blir de skogstokiga! Och noug för att jau är en tuff kille, men när di är flera mot en enda... det var tur att matte hörde mina rop och kunne rädda maj, om jau jamar så.

Mattarna är fortfarande sjuka, och di hostar så ens öron skrynklar ihopa saj. Jau brukar stoppa in ena filt i örona när det är som varst... men nu i morse sa faktiskt matte att hon är pau "bättringsvägen" i alle fall. Och idaug tänker hon visst lauga mad på riktigt, ente bara varma något från frysen. Så jau tänker minsjam vara med och se till att jau får redigt många smagebitar!

5 kommentarer:

 1. Vi tror att matte hör dig när du skriker efter HJÄLP med stooora bokstäver ;-)
  Hoppas att du fick smakbitar av matte!
  Å, du! Tack för alla danserna inatt hos Tindra!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Det är så underbart med Philemons skånska :)

  SvaraRadera
 3. Men... finns det ingen rättvisa alls i att utforska varandras revir? Tur att matte kan rycka in om det behövs. Smakbitar låter mums, det! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Gammelmatte: Det var en fantastisk gryta som matte gjorde och det smaka så ljuvligt gott att jag åt hela sju portioner! Nu skall jag väl bli bra när jag har ätit så nyttig mat... och smakbitar blev det förstås till missarna. Sedan bakade matte croissanter också - det var jamargott!

  SvaraRadera
 5. Det var glädjande att åtminstone matte är på bättringsvägen. Hoppas hon lagade mycket god mat så det räckte till rediga smakbitar åt er katter också.

  SvaraRadera