Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 10 oktober 2010

Imma

Idag har vi tagit del av stora nyheter, minsann - Nea har fått sin lillebror! Fast jag misstänker att hon känner för honom på samma sätt som jag kände för Rufus i början... en liten skit som bara störde, var i vägen och kom för nära. Ja, ursäkta jamiskan, men småungar är inte bara jättesöta, de kan vara en riktig pest emellanåt för de vill alltid lägga sig i, vara precis där man själv är och stjäla mattes uppmärksamhet. Dessutom tror de att hela världen älskar dem! Nåja, så småningom började jag tycka om lillkillen, och efter ett tag var vi goda vänner. Och det kommer förstås Nea och hennes nye lillebror också att bli! Fast jag hoppas att hennes matte tänker på att inte bara gosa med nykomlingen... det finns inget otäckare än att matte verkar slutar bry sig om en! *ryser*

Här hemma dyker det som väl är inte upp fler katter - tvärtom. Matte rapporterar att husisarna trivs allt bättre tillsammans och att det egentligen bara är Jenny och Rafael som fortfarande har lite svårt för varandra. De kan dock vistas i samma rum utan att bråka, och det är ju bra bara det. Majsan har hittat en ny favorit-liggplats: ovanpå TV:n! Och eftersom gammelmatte har en jättestor TV finns där gott om plats för Majsan att värma magen.

Själv är jag jätteglad över att få sitta i mattes famn här vid datorn igen, som på den gamla goda tiden... *lycklig*

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att höra att alla börjar hitta sin plats! Visst är det skönt att få gosa med matte! Men vet ni vad jag tänkte på, Rafael saknas uppe i headern bland er andra klosterkatter.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Ja, gammelmatte tjatar på mig nästan varenda dag om det... måste ordna en bra bild och be matte att lägga in den!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 3. Skönt att det blivit ordning hemma hos er. Jag förstår att du är glad över att få sitta i mattes famn igen. *kurr*

  SvaraRadera
 4. Nejdå. Matte tar sina turer in i köket där rödtotten huserar. Men jag får mitt gos jag också.

  Härligt att allt är bra med er!

  SvaraRadera