Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 19 oktober 2010

Matte

Känner mig fortfarande skakad och ledsen över att Snuffe är borta - han fattas oss verkligen, trots att vi aldrig träffade honom irl.

Skall inte skriva mycket idag - vill bara berätta att jag med bävan hämtade ut Connys tredje medicinsort idag när jag hade fått min pension. Den kostade 894 kronor och såg verkligen skrämmande ut på förpackningen... hur skulle jag få i stackars Conny också denna medicin?!? Men tabletterna var små, och det stod i informationen att de har köttsmak, så jag försökte med att helt enkelt lägga tabletten framför honom... och tänk, det sa bara slurp så hade han ätit upp den! Gissa en matte som drog en djup suck av lättnad? Det känns verkligen ledsamt att behöva "tvinga" i Conny hans många mediciner, så att den här visade sig vara god och slank ner som godis känns oerhört befriande...

5 kommentarer:

 1. Vet precis hur du menar med att det är ledsamt att tvinga i missen medicin. Snuffe var ju inte direkt överlycklig över att få piller nedkörda i halsen.

  SvaraRadera
 2. vad skönt att han åt alldeles självmant sin medicin. Han kanske undermedvetet vet att den är nödvändig?

  SvaraRadera
 3. Att det äntligen kan göras "god medicin":))

  SvaraRadera
 4. Stackars fattiga läkemedelsindustrin har väl inte råd att utveckla mediciner som är avsedda för djur? Varken smak- eller storleksmässigt. Nåja, nu har de tydligen lyckats med Connys medicin i alla fall, men annars är det ofta ett elände att få i katter deras nödvändiga mediciner. Hoppas Conny får hjälp av sin medicin.

  SvaraRadera
 5. Ja, stackars fattiga läkemedelsindustrin som inte har råd att ta mindre än nästan en tusenlapp för livsnödvändig medicin... *suckar* Tur att det är många tabletter (150 st, och han skall ha en halv per dag, så de räcker i 300 dagar) i asken, för den grävde ett djuuuupt hål i min lilla pensionärsplånbok...

  Glömde berätta en rolig detalj från medicineringen igår, förresten - när Conny hade slukat sin lilla tabletthalva, ville han ha mer!!!

  SvaraRadera