Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 21 oktober 2010

Imma

Ooo, så spinnande det är... Sippos husse skall åka till Södertälje katthem och hämta en liten kattfröken i morgon! Vi nästan knaprar på klorna av nyfikenhet här i klostret, och vi är så glada och tacksamma att ännu en liten katthemskatt får ett fantastiskt hem med en fin kompis och en kärleksfull husse... det är fankattiskt, visst är det?!?

Här händer inte så mycket just nu, för matte är väldigt trött. Men hon hälsar på husisarna varje dag hemma hos gammelmatte och berättar hur bra det går, hur Rafael börjar lära sig att leka och Jenny inte längre känner ett så där hysteriskt behov av att gå i alla matskålar som hon gjorde förut. Det tycker jag låter bra, för det betyder att hon äntligen har förstått att hon inte blir utan mat utan att hon alltid kommer att ha tillräckligt att äta för att bli mätt.

Conny busar rätt mycket och ibland busar jag tillbaka, vilket han uppskattar. Fast det gosigaste är att ligga tätt tillsammans i vårat bäddtäcke och bara ha det bra. Om inte matte ligger i soffan eller i sängen, förstås, för då måste jag ligga hos henne!

4 kommentarer:

 1. OJ, där förekom du ALLA andra, ang. sippos husse. Tom katthemmet och Sippo själv.

  SvaraRadera
 2. En liten kattfröken? Oj, så skojigt! Vi svansdansar allihopa här för att en liten kisse från katthemmet i "vårat" (mitt och Majsan's) katthem! Det är bara tråkigt att vi inte kan hjälpa lilla Nikita att få ett fankattiskt hem också. Hon behöver ju också få känna sig älskad och önskad!

  Tassisar från Jenny, bolisassistent och kloster-katt.

  SvaraRadera
 3. Men oj vad spännande! Undrar om det är en gammal kattkompis till mig? Nu måste jag ju sitta i fönstret hela dagen imorgon och spana, tänk om Sippos husse skulle råka köra förbi på vägen nedanför. Då skall jag vinka med tassen.
  Vad roligt att höra att det går bra för alla missar hos er och att ni börjar komma in i alla nya rutiner.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. *fniss* Vi läste över mattes axel på fejsbåkk! Där hade Sippos husse skvallrat...

  SvaraRadera