Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 20 oktober 2010

Matte

Några kattvänner har på olika håll protesterat mot Wikkis skapande av Snuffes Minnesfond och sagt att det var vår idé... så nu vill vi rätta till alla missförstånd genom att förklara att vi är goda vänner med Wikki och att vi många gånger har samtalat om detta att det är så fantastiskt att kattvänner ställer upp för varandra i svåra stunder, även ekonomiskt, alltså. Och därför var det ju inte alls konstigt att både Wikkis lilla matte och jag kom på den här idén om en fond med syftet att hjälpa fattiga hussar och mattar att ge sina djur bra vård, mediciner och dietfoder - den låg ju liksom nära till hands för oss båda. Så nu hoppas jag att ingen tror att vi sitter här i klostret och känner oss bestulna på vår idé - tvärtom är vi jätteglada över att Wikki tog tag i det hela och vi stöder det till 100%!

Det viktiga är inte vem som gör en sak, utan att den blir gjord. Eller hur?

6 kommentarer:

 1. Klokt jamat och inte så konstigt att flera tänker på det samtidigt så som det har sett ut för många katter den sista tiden. God idé som sagt och ingen kan göra allt men alla kan göra något och som vi märkt:många bäckar små..
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vilken god idé det är. Det är ju som ni jamar, det är inte det viktiga vem som kommit på vad utan det viktiga är att det braiga som nån eller några kommit på blir genomfört

  SvaraRadera
 3. Om flera kommer att tänka på samma idé, visar det kanske att behovet (tyvärr) finns. Visst är det underbart om vi bloggmissar kan ställa upp för varandra. Mjaaa, vi skriver bloggmissar för enkelhetens skull, fast vi vet att det förstås finns andra underbara bloggande fyrbeningar därute. Tillsammans kan vi! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Kloka ord som vanligt. Fast jag tänkte inte som så att Wikki snodde idén, jag ville bara att det skulle uppmärksammas att ni har nämnt det ett antal gånger tidigare.
  *blink blink*

  SvaraRadera
 5. Att starta en fond och förverkliga den är viktigast, vem som kommit med idén först är en bisak. Jag tror att många har haft tanken, men inte gjort nåt åt den. Att Wikki's matte kan är toppen. Det behövs kunskaper om hur man går till väga. Utforma stadgar m. m.
  Det är Snuffes förtjänst att den blir av.
  Där visade vi, bloggkompisar, att tillsammans kan vi göra skillnad.

  SvaraRadera
 6. Bra jamat, det viktiga är ju fonden inte vem som kom på idén.

  Nosgos

  SvaraRadera