Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 22 oktober 2010

Imma

Kurraaaa - nu har Sippo fått en ny kompis! Tänk, så fankattisk hans husse är som tänker på att vi katter inte mår bra av att vara ensamma... och dessutom valde en katthemskatt, som nu får ett kanonhem istället för att leva sitt liv i en bur (eller ännu värre, ute i kylan)!


Här kikar lilla damen ut ur sitt gömställe...


Nu väntar vi med största spinning på att få veta vad hon heter och hur det hela utvecklar sig... det tar ju lite tid att vänja sig vid en ny kompis, innan man kommit underfund med varandra. Lycka till! önskar alla vi klosterkatter och vinkar uppmuntrande med tassarna härifrån.

Här hemma har det hänt underliga saker i höstmörkret, skall ni veta... Conny har förvandlats till PUNGKATT!
Det måste vara den där hallåvinen som alla jamar om, som slagit till och gjort honom sådan där... *suckar djupt*

Slutligen kan jag till min stora sorg meddela att DET VITA har anlänt. I natt bara vräkte det ner vitt och matte stod i fönstret och deppade - fast hon kan ju aldrig bestämma sig för att tycka en enda sak om något, så mitt i deppet sa hon att det var vackert! Jaja, de tvåbeningarna... något som är kallt, vått och läskigt kan aldrig vara vackert i en katts ögon, men nu har vi ju en gång för alla konstaterat att tvåbeningar inte är riktigt kopplade i sina konstiga huvuden.

8 kommentarer:

 1. Imma, ja, nu har det hänt igen. En katt från ett katthem har fått ett kanonhem. Visst tar det antagligen lite tid innan hon och Sippo funnit varandra, men husse är van att hantera katter och med hans kärleksfulla ledning ska det nog gå bra. Och tänk att Conny blivit pungkatt. Det ser varmt och skönt ut och det är nog betydligt trevligare att sitta hos gammelmatte än att vara ute i kylan.

  SvaraRadera
 2. Husse hälsar att han känner sig lite stolt faktiskt över att ha adopterat en katthemskatt. Hoppas nu att inte halåvinen slår knäppar i knoppen på er allihop. Fast ibland är det skönt att bli lite tokelitokig.

  SvaraRadera
 3. Kul att Sippo har fått en lillasyster, bra att hon adopterades från katthemmet. Nu får hon det jättebra hos dem.
  Så mysigt med en pungkatt, varmt och gosigt för både Conny och gammelmatte.

  SvaraRadera
 4. Åh vilket fint litet kängrubarn.. ;D Det ser helmysigt ut innanför skjortan!

  SvaraRadera
 5. hihi, det där såg riktigt roligt ut - pungkatt. Fast lite mysigt såg det ju ut förstås.
  Min människa håller med er människa oxå om det där att det är vackert när det snöar. Att dom aldrig kan bestämma sej om vad som är bra eller inte bra

  SvaraRadera
 6. Hi hi Stora matte säger att hon för lite mer än 21 år sedan hade matte som en känguruunge så där... *fniss* så tokigt hon säger - ungar bär man ju i nackskinnet? TassKram Wikki
  PS. Mysigt att se Rafael med i er header också!

  SvaraRadera
 7. VA? här tycker vi de tjatar om halon och vin,men sen sa matte att det heter hallåvin?
  hejar man på vinet innan man dricker det eller?
  så matte hjälpte mig att skriva ordet och då blev det: halloween. hejvaddå??? nej vi får fortsätta fundera i tassarna ...
  /tass

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vi är nya på er blogg men räkna med att vi tassar in regelbundet nu - den är ju fanTASStiskt fin! Vi tog oss friheten att länka till er i dag när vi skriver om Snuffe och minnesfonden. Visst är det underbart när goda krafter får verka fritt!
  Vi håller tassar och tummar för att Tindra ska bli en riktigt trygg och lycklig katt nu. Bättre hem kunde hon knappast kommit till eller hur?
  Kram och mjau från oss!

  SvaraRadera