Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 1 mars 2011

Conny

Näe, så här fåre välan inte va! Matte e inte hemma hos oss för gammelmatte säjer att hon e på schukhuse! Gammelmatte har bara vare här en liten stunn igår, men tror ni inte att hon hann me å tvinga i mej dom dära leskia medusinerna. De hinns allti me, på nå sätt. Gammelmatte säjer att matte e på schukhuse för att hon har så ont i sin högra arm å årtopeden (eller vare hette) hade sagt att hon hadde en stor infekchon som dom måste ta hann om där å att matte ligger i en säng i ett rum där det också ligger en tant. Kunde hon inte ligga här så vi fick ta hann om henne å den dära årtopeden kunne komma hit å laga henne istelle, men gammelmatte sejer att de går inte för matte måste rönkas me stora machiner å dom finns bara på schukhuse. Vi e jettelessna Imma å ja för vi lengtar efter matte.

7 kommentarer:

 1. Stackars matte. Hoppas hon snart är hemma hos er igen. Tror inte hon stannar i onödan på sjukhuset. Hon vill nog hem till er och få tasspåläggning, spinnhealing och annat som gör oss friska.

  SvaraRadera
 2. Förstår att ni längtar efter matte. Men hon kommer ju hem så fort det bara går. Ni kanske kan tassa ihop ett litet kort till matte och trösta henne med. Kanske en bild på er katter.
  *tröstartass*

  SvaraRadera
 3. Stackars matte, men hon kommer säkert hem till er snart. Hon får ju både kurr-terapi och spinnhealing av er DET kan hon inte få på något sjukhus!

  =^.^=

  Nosgod å en krya-på-dig-fort-kram tll matte!

  SvaraRadera
 4. Men snälla Klosterkatterna, nu blir jag orolig!? - Hur har ni det med mat och tillsyn och hur orkar gammelmatte med? Plus att jag kan slå vad om att er matte inte tänker mest på sig själv och att bli frisk i armen utan ha mest tänkar på hur det ska fungera för er alla?! Kan vi hjälpa till på något sätt?
  TassKramar *spinnhealing i massor* Wikki

  SvaraRadera
 5. Förstår att ni längtar efter matte! Nog hade ert förslag varit bäst, att årtopeden kunde laga henne hemma. Istället får vi hålla tassarna för att matte är hemma så snart som möjligt. Hon längtar alldeles säkert efter er också. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Nämen oj då! Ni får försöka tänka att det är tur att matte är på det där schukuse så att hon blir bra i armen igen. De lär visst ta väl hand om 2beningarna bra på sådana ställen.

  Vi skickar spinnhealing härifrån.

  Nosgso

  SvaraRadera
 7. Stackars er och stackars matte! Vi ska hålla tummar&tassar för att infektionen snabbt lägger sig. Det braiga är ju att det i alla fall är en klar orsak till att det gjort så ont och det borde gå att åtgärda!

  Hälsa matte att hon har en utmärkelse i sin gästbok, sen när hon orkar läsa:-)

  SvaraRadera