Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 7 mars 2011

Conny

Matte komde hem! Gammelmatte sa att matte skulle komma hem ida å de jorde hon oxå! *lycklig* Ja fira me å bita av en knapp i hennes kåfta, å då sa hon att "nu känns de verklien att ja e hemma ijen" å så skratta hon. Men oj, va hon lukta konstit! Hon stinkte av nåt läbbans som påminde om veten, men efter en stunn bytade hon kläder å då lukta hon lite bättre. Imma å ja krypade ihop i hennes famn i soffan å lyssna när hon berätta om schukhuse som hon bottit på i kattiljoner dagar nu å om allt hon vari me om. Tänk, de har tittat inuti henne på alla möjlia sätt... rönkat å mangnätrönkat å allt möjlit. Å så har de proppa i henne massvis av medusiner för utan de där medusinerna har hon så ont att hon inte kan tänka, säjer hon. De e nåt i nacken på henne som gåttit sönder, så nu ska hon vänta å låta kroppen försöka få orning på de där trasia å om de inte går måste hon tebaka te schukhuse å bli åppererad i nacken. Å så ska de fortsätta ta massvis me prover å hon ska få schukjymmastick å sånt medan hon väntar på va som ska hända i nacken. Uj, så krånglit! Men hon e hemma i alla fall... de e're enda som e viktit, tycker ja.

6 kommentarer:

 1. Det måste vara härligt att ha fått hem matte igen.
  Conny, du får se till att hon håller sig stilla nu så hon blir frisk snart
  /skrutt och gosmissen

  SvaraRadera
 2. Skönt att matte har kommit hem igen, även om hon först luktade vettis. Vi håller tummar och tassar för att hon ska slippa opereras, för det är inget kul alls.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att ha matte hemma! Ta hand om henne ordentligt nu. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Mjausingen vad skönt för er att få hem matte! Jag tycker det räcker att matte är på jobbet på dagarna, fyjam vad hemskt det skulle vara om hon var borta så där länge som er matte var! *morrhårsdarr* Nu får ni gosa ordentligt med henne och utöva spinnhealing så att hon blir frisk.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Oh så skönt att höra att matte är hemma igen, nu får du och Imma ta väl tass om henne!

  =^.^=

  Nosgos och en kram till matte

  SvaraRadera
 6. Härligt att matte är hemma igen! Bäst är när tvåbeningarna luktar hemma och matte, så det var nog bra att hon bytte kläder. Nosgosa ordentligt med matte från oss också! Kurr och burr.

  SvaraRadera