Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 3 mars 2011

Imma

Idag har gammelmatte varit och hälsat på matte på sjukhuset och hon berättade att de håller på med att prova ut en bra smärtlindring åt matte. Det kommer att ta ett tag innan de vet exakt vilken sorts medicin som matte klarar sig bäst på och därför måste matte stanna kvar på sjukhuset. Matte har väldigt ont och får jättestarka mediciner. Gammelmatte säger att hon får mycket starkare mediciner än vad gammelmatte fick när hon låg inne för sitt ben före jul. Matte var i alla fall glad över att de har hittat ett av felen på henne, men det ska komma en medicindoktor och undersöka henne för att se varför hennes blodtest visar så konstiga värden. Det är något mer än det "diskbråck" (sa gammelmatte att det hette) i nacken som hon har och nu provar ut mediciner emot. När de vet vilka mediciner som hon behöver så ska hon få komma hem och vara hemma en månad och sedan ska hon tillbaka på kontroll. Kanske har behandlingen hon får då hjälpt bra eller också så ska hon opereras i nacken. Vi håller alla tassar för att hon ska slippa opereras.

Gammelmatte berättade att matte ligger i en säng högst upp i huset och att hon ligger vid fönstret och att hon kan se jättelångt från sin säng. Hon delar rum med en tant som är amputerad - hette det visst - precis som gammelhusse var, men att hon också blivit av med sin stortå på det andra benet. De har det trevligt och bra tillsammans säger gammelmatte.

Matte hälsar till alla och tackar för alla snälla saker som skrivits på bloggen.

2 kommentarer:

  1. Vi är hemskt oroliga för Klosterkatternas matte! Skickar massor med kurr-terapi och spinnhealing härifrån! Värden skall vara bra och INTE konstiga!!!

    Nosgos!

    SvaraRadera
  2. Tycker det verkar bra att matte är på sjukhuset så hon blir väl omtasstagen! Ross

    SvaraRadera