Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 4 mars 2011

Imma

När matte ringde idag så talade hon om att hon fått sova nästan hela natten och att hon bara hade behövt den extra tabletten 2 gånger under hela natten. Hon tror att hon får komma hem på söndag - om inte något annat inträffar. Medicindoktorn ska prata i telefon med hennes läkare på vårdcentralen under dagen idag så att han ska kunna ordna med de ytterligare prover som behöver tas under nästa vecka. Gammelmatte är bekymrad för i och med att hon ska till vårdcentralen så kommer det att kosta pengar och gammelmatte har bara 30 kronor kvar och dessutom behöver hon tanka i lite bensin för att hämta matte i Skövde, så om det finns någon snäll 2-bening som kan hjälpa gammelmatte med lite pengar - eller låna ut 500 kr - till henne tills hennes pension kommer i mars så skulle hon bli jätteglad. Hon har personkonto i Nordea, 430216-1023. Hon gillar inte att behöva be om detta, men har inget val - säger hon.
Annars är vi ju jätteglada över om matte får komma hem. Då kommer hon ju att vara här i vår lägenhet gammelmatte behöver inte tänka på att vara här för vår skull utan kan ta det lugnare på sin sida i huset.

5 kommentarer:

 1. Vi har tassat över en liten liten peng! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 2. Tack söta rara Wikki! Gammelmatte blev så glad.

  Nospussar

  SvaraRadera
 3. Så förargligt att detta var första arbetsdagen efter mattes förkylning, annars hade vi läst detta tidigare. Ska omedelbums be matte överföra en slant, men har ingen aning om det kommer före måndag. :( Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. oj nu har vi missat en hel del här, mjau
  Matte har inte heller så där jättemycket pengar kvar, innan hon får pengar nästa gång.
  Tråkigt att eran matte ligger på sjukhus : (
  Ni får hälsa henne så mycket, mjau

  Tasskram i massor

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 5. Tack snälla rara alla! Det är tråkigt att behöva be om pengar, men jag kan meddela att jag har fått så att jag klarar mig nu, så ingen behöver tänka på detta längre. Ni är så snälla allesammans!

  Stor tackkram till alla från gammelmatte Gitte

  SvaraRadera