Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 22 mars 2011

Conny

När man har stora öron som ja, hör man väldit, väldit bra... Så jag hörade tydlit nu på morronen att matte kalla Imma å mej "sina söta råtter". VA'?!? RÅTTER?!? *upprörd* Ja avkrävade henne förståss en förklaring å då börja hon svamla nåt om att vi ju har långa nosar å smal svans å ungefär samma färg som råtter... de va de värstaste! Orden nästan stocka sej i halsen på mej, så arg blidde ja... inte ska man välan kalla sin pälskade katt för råtta heller! Vet hon inte de mest basala om naturen, att katter å råtter e fiender?!? Å vem vill bli jämförad me sin fiende, va'?!? De sluta me att ja satte tassen över halsen på'na å krävade en URSÄKT, å hon ba så mycke om förlåt å lova att allri kalla oss råtter ijen... å eftersom ja e en snäll å fridsam katt, fickde de va bra så. Om hon inte jör om de förståss!

Kattson unnrar hur'e står te me spik-akksjonen. Jo, Stationskatterna leder me 150 kronor än så länge. Nån som vill bjuda mer? Alla pengarna går te Snuffe-fonden å vi schikkar me en liten överraskning i pakete te vinnaren oxå, fast va de e e en hemlis. Å om de e nån som tykker att vi härmar Nikita så vill ja bara säja att ja tror inte Nikita tykker de för de e för en bra sak vi akksjonerar ut Assars spik, så de så!

5 kommentarer:

 1. Vi tror att er matte hade massor med kärlek i rösten när hon kallade er råtter... Kärt barn bar HAR många namn, vet ni väl!
  Ni skulle bara höra vår matte... "Skitfia" och "Busbula" är bara två av namnen vi får höra...

  =^.^=

  Nosgos!

  SvaraRadera
 2. Råtter? Fnissjam, vilken matte ni har. Jag förstår att du satte ner tassen på allvar där.

  Bra att auktionen går framåt och jag tror inte heller Nikita tar illa upp för det.

  SvaraRadera
 3. Oförskämt att bli kallad råtta! Någon måtta får det vara, nästan vad som helst annat går bra. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Nej, några råtter är ni absolut inte! *Stampar med tassen* Jag har hört om tåbeningar som tycker råtter är söta och har dem som husdjur, er matte är kanske en av dem?

  SvaraRadera
 5. Hihi, ja det tror jag med att solen gör! ^^ Det vore en smart ide om man kunde ha krukorna så i hål! :D Då kan man ju hålla på och hoppa i fönstret hela tiden. ^^ Hoppas att allt är bra med er! / Santo

  SvaraRadera