Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 2 mars 2011

Imma

Tack alla snälla 2- och 4-beningar. Jag ska berätta hur fint ni allihopa skriver om matte när hon ringer nästa gång. Conny vandrar omkring här och är så orolig, men gammelmatte har sagt att hon ska vara hos oss i flera timmar ikväll och hon ska äta middag här hos oss medan hon eldar i pannan. Matte hade ringt hem på förmiddagen idag och berättat för gammelmatte att hon äntligen har fått tillräcklig smärtlindring och att hon ska flyttas över till ortopeden. Hon har fått byta till en annan ortoped som är specialist för hon har troligen något mer som är fel för hennes prover ser lite konstiga ut, säger de på sjukhuset. De säger att de är - hjälp mig gammelmatte - motstridiga, vilket betyder att sänkan är väldigt hög men CRPn har gått ned och att blodtrycket ser lite underligt ut - var så god igen, Imma. Ja tack, men matte lät mycket gladare idag sa gammelmatte för hon hade inte så ont längre. Hon får samma medicinering som gammelmatte har men de har lagt till 2 st. morfin-tabletter som hon får varje timma. De hade sett något konstigt på hennes lungor också och de ville kolla upp vad det var. Gammelmatte säger att vi ska vara glada öveer att matte är på sjukhuset, för där får hon riktig hjälp och gammelmatte säger att vi kan vara trygga med att de tar ordentlig tass om henne där. Gammelmatte säger att hon klarar allting bra här hemma och att hon inte ska åka till matte förrän matte ringer och ber henne komma. Det är långt att åka och bensinen är väldigt dyr! Gammelmatte säger att nu när hon betalat alla räkningarna så har hon bara en hundralapp över. Vad det är vet jag inte, men gammelmatte ser inte särskilt ledsen ut så det är nog inget farligt.

Gammelmatte har sagt att hon ska hälsa matte när hon ringer och berätta om hur snälla och rara ni allihop har varit. Då blir nog matte glad!

5 kommentarer:

 1. Mjau, nu har jag jamat med Stora matte som har ringt till sjukhuset och pratat med er matte, och hon var verkligen lättad över att inte ha så ohyggligt ont längre!
  Men jag tycker det där med pengar alltid är så konstigt, de tycks verkligen ha en förmåga att tassa iväg och gömma sig när man behöver dem som mest?! Jama om det blir kris - ni vet!!!
  Mjau, jag ska skicka mer healingspinn nu!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 2. Matte och jag hoppas på snabb bättring och att allt ska gå bra!
  Mjau och kram!

  SvaraRadera
 3. *tröstslickningar*
  *uppmuntringsviftningar*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Men det låter ju väldigt tryggt att matte är på sjukhuset så de tar bra hand om henne. Om de gör grovjobbet där, så kör ni med finishen när matte kommer hem, så blir nog allt bra!

  SvaraRadera
 5. Vad bra att matte inte behöver ha ont, för det är jätteläbbigt. Hoppas att människovettisarna kommer underfund med de där konstigheterna med sänkor, tryck och lungor och vad det var. Gosa riktigt med gammelmatte medan hon äter middag med er och ge henne en nosbuff från oss också. Kurr och burr.

  SvaraRadera