Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 17 juni 2011

Conny

VI HAR ETT MONSTER I KÄLLARN! *ryser i hela kroppen* De vrålar å skriker å bånkar hela dan å ja får inte gå ner å ta reda på va de e för ett monster å hur de har kommi in... just de dära sistnämnda e ja väldit oroli för, för ja har ju mitt ansvar å tänka på å om ett monster kan ta sej in i huse via källarn har ja ju inte skötit mitt jobb ordenklit *hänger med huvudet*.

Va jamar du, Imma? Har... HAR MATTE SLÄPPIT IN DE?!? Men de får hon välan inte jöra heller! Tänker hon inte ett dugg på sekerheten?!?

Vänta ett ta, Imma jamar nåt mer...

E'RE INGE MONSTER?!? *stora ögon* De måste de välan vara som låter så läskit! Tassverkare?!?

*Imma tar över tangenterna* Kära vänner, vi har inte alls något monster i källaren, och Conny behöver varken vara rädd eller ha dåligt samvete över att han brustit i sitt ansvar. Det är mycket riktigt ett fasansfullt oväsen i källaren, men det beror på att vi har tassverkare här som skär sönder och tar bort den stora oljetanken i pannrummet. Så var inte oroliga för oss! Matte säger att om det var farligt, skulle hon ha evakuerat oss allihop i god tid innan tassverkarna kom. Fast lite bra var det nog att Conny blev så rädd, för matte köpte Sheba med lax för att trösta honom... mmm! *slickar morrhåren* Och gammelmatte har duttat med honom hela dagen, hållit honom i famnen och låtit honom gömma sig i hennes tröja. Stackars Conny, hans hjärta mådde inte alls bra av det här oväsendet... men matte säger att det här kommer att bli jättebra, för nu kan hon stapla hela pannrummet fullt av ved inför vintern.

Och nu måste jag få ta tillfället i akt att TACKA Sambo och Roxy för det fina paketet, som de skickade via Wikki. Matte blev jättejätteglad!

7 kommentarer:

 1. Puhjam, jag blev nästan lite orolig där ett tag. Förstår att Conny blev lite orolig för att inte ha skött sitt jobb, men det hade han ju.

  SvaraRadera
 2. Sippo: Javisst hade han det! Det var ju helt klart mattes ansvar som släppte in tassverkarna, men nu har Conny fått kontrollera jobbet och det blev klart godkänt.

  SvaraRadera
 3. Bara ett LITET tack för att vi får njuta av er trevliga blogg om dagarna!!
  Nospussar till er allihopa

  SvaraRadera
 4. Conny, du sköter ditt uppdrag utmärkt, var rädd om hjärtat du. Låter skönt att gosa in sig hos gammelmatte och maten..mmm. Imma, så bra att du har koll på läget så vi inte behöver vara oroliga för er. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Jag vet ju att Conny är ett sanningsvittne, så jag blev riktigt orolig. Bra att Imma redde ut begreppen så man kan sova lugnt.

  SvaraRadera
 6. Hej och hå :-) brukar kika in här hos er men har varit lite dålig på att lämna kommentarer men skall bli bättring på det :-)
  Såg att ni lagt till mig i blogglistan, lägger till er också.

  Ha en fin helg :-)

  SvaraRadera
 7. Du utför ditt uppdrag med heder Conny! Var rädd om ditt stora hjärta, som vi alla får plats i! Är man lite krasslig ska man vara snäll mot sig själv :)
  Det gammelmatte Gitte ville veta om mattes handikapp finns att läsa i min blogg idag.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera