Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 30 juni 2011

Conny

Nu e're ja som skrivar ijen, å ja ska rappoportera om gammelmatte för de e ja som vet mest om såna hära saker, så de så. Gammelmatte liggar kvar på de schuka huse å nu ha'rom som jobbar där hittat att hon e som JA! *stora ögon* Hon har inte HCM, förståss, men dom har tittat på hennes hjärta me en sån där maschin som Lennart titta på mej me å settit att gammelmattes hjärta oxå e lite för stort eller tjåckt eller va de va... fast på gammelmatte e de ijenklien inte schälva hjärtat som e schukt, som på mej, utan på henne e're njurarna som inte mår bra, som på Imma. Så i morron ska'rom titta på hennes njurar me samma maschin å så ska'rom titta inuti hennes ben för å se att blode rinner som de ska. Så gammelmatte blir kvar på schukhuse i fleraflera dar till, å de e matte lessen för... hon saknar gammelmatte så mycke, men hon säjer att man kan inte hålla på å åka dit hela ti'n för de blir för dyrt. De tycker ja e synn... för ja skulle villa åka å helsa på gammelmatte! Va? *vänder på huvudet* Får inte katter va på schukhuse?!? Va e de för dumheter?!? Vi som e så jättebraiga på å jöra folk friska! Ja skulle spinna som allri förr så gammelmatte blidde frisk på nolltid... *hänger med huvudet*

7 kommentarer:

 1. Ett sjukt hus med en massa katter i måste bli ett friskhus!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Stackars gammelmatte som måste vara kvar på det däringa sjukhuset, *Suckjam*
  Hoppas hon kryar på sig så hon kan få komma hem till er alla.

  Tassetass på er

  SvaraRadera
 3. Stackars gammelmatte och stackars matte med för den delen. Förstår att matte saknar gammalmatte och vi håller tassarna för att hon snart ska bli bra och får åka hem igen.
  Visst är det tokigt att vi inte får hälsa på sjukhusen?

  SvaraRadera
 4. Märkliga regler de har på de där sjuka husen, vi katter som är världsbästast på att ta hand om tvåbeningar. Vi håller tassarna för att Gammelmatte får komma hem snart. Ta det lugnt i värmen.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Jamar instämmande med föregående jamare = Det låter ju inte friskt att vi katter inte får vistas i det sjuka huset !!!
  Måste vara för att dom där doktorerna är rädda för att vi ska ta deras jobb ;-)
  Hoppas Gammel matte kryar på sig snart !!!
  Nosbuffar och Kramiz från mig och matte

  SvaraRadera
 6. Du ska se Conny,det kanske finns något fint njurfoder som gammelmatte kan få, precis som Imma. Eller så får hon medicin. Tänk så mycket ni kan gosa när hon kommer hem igen...:)
  Pussar från tvåbeningen Clara

  SvaraRadera
 7. Mjaun, påkryning tillönskas!

  SvaraRadera