Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 24 juni 2011

Imma

Idag är det midsommarafton och en av de få helger på året då tvåbeningarna förstår hur man firar bäst - genom att äta, förstås! Tyvärr är de inte så snara med att dela med sig av överflödet... Conny och jag väntade så tålmodigt och stillsamt tills det var vår tur att smaka av allt gott på bordet, men jag måste jama att det var prövande också för en liten abbemissa. Tur att man har sin självbehärskning och värdighet att falla tillbaka på!

Givetvis höll vi oss på respektfullt avstånd tills det var vår tur


Vadå tigger?!?


Nåjam, låååångt om länge fick vi smaka lite av rostbiffen, potatissalladen, sillen, gräddfilen och - i Connys fall - salladen. Med betoning på LITE! Gammelmatte har dock lovat oss strömming till middag... och innan hon vispade grädden till jordgubbstårtan, fick vi smaka av den också. Grädden, alltså *slickar morrhåren*.

GLAD KISSEMISS-SOMMAR, ALLA VÄNNER!!!


Mattes kommentar: Jag håller nog inte riktigt med Imma i hennes beskrivning av hur de "tålmodigt och stillsamt" väntade på sin tur. Faktum är att gammelmatte och jag var BELÄGRADE av ylande, pipande, jamande, klättrande, snyltande och envist återkommande katter som stal vad de kom åt och stack ner nosen i skålar och fat. Fast de fått både rostbiff, grädde, sill och diverse annat på egna fat långt innan vi själva satte oss till bords! Men, det är klart - då var ju deras mat slut och vår lockade tydligen oemotståndligt... *ler stort*

8 kommentarer:

 1. Matte:
  Ja, sånna är dom! Våra (P)älsklinar *fniss*

  Smulan och Amanda:
  Vi fick vänta jättelänge innan vi fick smaka på allt gottis de proppade i sig! Mumsigt var det i alla fall *slick om nosen*

  =^.^=

  Kram och Nosgos

  SvaraRadera
 2. Tass detsamma önskar vi!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Underligt hur olika man kan uppfatta saker och ting. Jag är helt övertygad om att Imma har den mest korrekta uppfattningen.

  SvaraRadera
 4. Matte skrattade gott och log igenkännande åt beskrivningen "ylande, pipande, jamande, klättrande, snyltande och envist återkommande katter som stal vad de kom åt och stack ner nosen i skålar och fat" Jag tycker mest det låter som en grov missuppfattning och förvanskning av det hela.... Jag tror precis som Sippo att Imma beskrev det hela mest korrekt, för inte skulle en abbemissa luras?
  Vi önskar er alla en riktigt god missommar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Tycker bilden är väldigt talande, hur ni TÅLMODIGT sitter ooch väntar på att såsmåningom få en liten smakbit. Trevlig midsommar på er alla! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Visst är vi kissar jättebra på att vänta tålmodigt. Vi brukar vänta med stort tålamod tills matte vänder ryggen till, innan vi tar för oss. Vilken fest ni hade igår! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Vi litar fullständigt på Immas beskrivning! En abbemissa ljuger inte! Även fast matte är präst, så litar vi mer på Imma. Hon är ju faktiskt KATT.
  Glad MISSommar
  M & V

  SvaraRadera