Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 11 juni 2011

Jenny

Kan ni tänka er att vi inte fick gå ut idag fastän solen lyste! Gammelmatte o matte var så trötta att de sov hela dagen nästan och gammelmatte frös fastän det var flämtvarmt inne. Vi katter låg och solade i köksfönstret hela förmiddagen och nu på eftermiddagen har vi legat i vardagsrummet och solat, men det är ju inte samma sak som att gå ut. Gammelmatte säger att så länge gräset inte är klippt så får vi inte gå ut för Conny hade till och med fått en fästing på sig i kattburen och där är gräset inte särskilt högt och gammelmatte säger att det är svårt att kolla igenom Majsan's och min päls. Visset! - det är precis vad det är. Nåjam, nu har i alla fall mattarna bestämt att hämta våran kattbur när pensionen kommer om en vecka och samtidigt ska de försöka träffa blogghjälpen när de ändå är uppe i Södertäljetrakten. Då ska de hälsa ordentligt ifrån oss för som ni kanske kommer ihåg så kommer Majsan och jag därifrån. Om mattarna orkar med och om det passar bra i tid, så kanske de hälsar på hos Wikki också på hemvägen, men det har de inte bestämt än. Det får vi bestämma när vi ska åka ifrån Stockholm, säger matte. Tänk hör ni - om bara en vecka kommer mattarna att sätta upp vår kattbur och då får vi gå ut och in som vi vill sedan! Det är nästan så man kan bli "(s)k(v)att galen" av spinning och börjar bita på klorna.

4 kommentarer:

 1. Oj vad spännande med en egen bur som ni kan gå in och ut som ni vill i! Min matte träffade blogghjälpen i torsdags, hon är jättetrevlig tycker vi båda två! Matte var där för vi skall få en liten lillebror, det skall bli jamarspännande att få nån att busa runt med. Min kompis Wilma är inte så mycket för att leka, matte säger att det är bara för att hon är mycket äldre än mig.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Rastgård, hur liten den än är (vår är på ca 12 kvadratmeter), ÄR det bästaste som finns! Vi får tassa ut dit precis hur och när vi vill. Sommar som vinter, vår lucka är alltid öppen! Tänk att ni får det så braigt snart också *svansdans*

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Åh, vad det ska bli kul när ni kommer till oss. Säga bara till inte innan så vi inte har tassat iväg nånstans.

  SvaraRadera
 4. Inte så långt kvar. En vecka då. Försök tänka på något annat så går tiden fortare.

  Nosogs

  SvaraRadera