Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 1 mars 2013

Imma

Puh, idag är det jamerligen inte lätt att tassa i bloggen... det bara vimlar av katter här i rummet! Försöker räkna dem så att de inte har förökat sig bakom den där mellandörren, men det är inte lätt när de rör sig hela tiden. Matte försäkrar att de "bara" är fem stycken - Jenny, Majsan, Assar, Sixten och Rafael - men jag tycker ibland att de ser ut att vara många fler...? När jag jamar det, skrattar matte och säger att det är omöjligt för "alla noviserna är kastrerade"... hm, undrar om de gör så i människokloster också? Är matte kastrerad? Det vågar jag nog inte fråga henne om *rodnar djupt*.

Hursomjam vill matte tacka så mycket för era tips - hon skall testa dem allihop, hälsar hon. Feliway tänker hon köpa nästa gång vi får pension och en laserpekare tror hon ligger i någon låda här någonstans... och så har vi ju vippor av alla de slag, som vi fått i present av snälla människor. Apropå vippor, har ni sett den fina filmen om hur Viska (som först hette Alva) leker med en vippa? Hon glömmer nästan bort att vara rädd för husse (och rädd är hon ju bara för att hon inte har fattat ännu vilken jamarbra husse han är)!

Har lovat att jama att matte mår nästan helt bra igen nu, medan gammelmatte fortfarande är hostig och trött. Det går dock åt rätt håll även med henne, så snart är det nog som vanligt här igen. Och det är ju tur, eftersom mars är en upptagen månad! Många fyller år och mycket skall hända... mattarna tänker t.o.m. resa bort över natten för en födelsedags skull, och så har matte ett jamarviktigt möte i Stockholm precis innan påskhelgen. Så vi får verkligen hoppas att de är friska och pigga till dess.

1 kommentar:

  1. Jo det kan säkert ordnas Sprängtickethé till er framöver. Matte ska bara hämta mer av den och köra i svamptorken o lite sånt. Allra bäst är om lappmöglet försvinner så vi nr de där björkarna med stora på.

    SvaraRadera