Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 16 mars 2013

Jenny

Ojojoj, vilken fest... *håller tassarna om huvudet* Har ni kommit hem ordentligt allihop, och fått sova ut? Vi är fortfarande avslagna och både Assar och Rafael gnäller om ont i pälsen - undra på det, förresten, som de dansade tassarna av sig hela natten! Vilka tjej-tjusare... *fnissar*

Philemon hälsar och tackar för ett jamarlyckat party! Han tar det också extra lugnt idag och sover på fönsterbrädan i köket, där elementet värmer underifrån och solen ovanifrån. Innan han slocknade ville han veta om alla mådde bra och inte blev alltför förskräckta över brandlarmen? Det var bara gammelmatte som glömde saker på spisen, först när hon lagade middag åt sig och matte och sedan när hon skulle fixa ett nattamål åt sig... och brandvarnaren i Immas hall fungerar alldeles utmärkt, har vi nu fått klart för oss! Men det brann alltså inte, och röken var snart utvädrad, så vi behövde inte oroa oss. Kanske var bara bra att några av er trodde att det var något slags disco-effekt? Då blev ni i alla fall inte rädda.

Nu skall jag gå en extra runda i huset och se att allt är som det skall, och sedan tar bolis Jenny siesta. Tass på er, vänner!


Utslagen Rafael...


... för att inte tala om Philemon!


5 kommentarer:

 1. Attans att jag missade Partyt :(
  Som vanligt är allt min mattes fel som bara jobbar , jobbar och jobbar och när hon inte jobbar så sover hon *suck*
  Ser på bilderna att det måste varit ett livat Party :)
  Grattis i efterskott Philemon !
  KURRA KURRA KURRA KURRA :)

  SvaraRadera
 2. Margareta Pennebrink16 mars 2013 kl. 17:53

  Vi missa inte festen, lite ont i tassarna i dag. som alltid efter ett jamarkul party, där dansanta killar svängde sina lurviga med oss. hörde inte ens brandlarmet, ont i pälsen klagar Sigrid över, skulle inte svept den sista jamaren. Tack för kul party önskar Felicia, Sigrid och Smulan

  SvaraRadera
 3. Det var mitt första party som bloggkatt. Trodde aldrig att det kunde vara sån fart i ett kloster (ursäkta mina fördomar). Tyvärr verkar jag inte kunna blogga idag av nån anledning, men jamartack för ett jättekul party. Men får ni verkligen rejsa så där mycket i trappan?

  SvaraRadera
 4. Tack för ett jättekul party. Här är det också lugnt och stilla. Man måste sova ut efter all dans, vi är ju inga ungdomar längre :).
  Att Philemon hade roligt på sin fest syns ju lång väg på bilden *fniss*

  =^.^=

  Lördagsbuffar

  SvaraRadera
 5. Jam vilket party det var! Vi är helt slut! Så kul!! Nosbuff

  SvaraRadera