Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 17 mars 2013

Imma

Det händer flera spinnande saker framöver, har jag sett när jag tassat runt bland kattbloggarna. Kjelle Bus firar t.ex. att hans blogg fått 40.000 besök, och alla katterna på Södertälje katthem packar sina saker för att flytta till de nya lokalerna... undrar hur det känns att komma tillrätta i en ny miljö så där? Jam vet, jag har också flyttat två gånger i mitt liv - först från mamma i Kolbäck hem till matte i Orminge och sedan tillsammans med matte hit till Otterbäcken. Men det var jamarlänge sedan, och det enda jag minns är att det tog ett tag att nosa sig igenom alla rummen och att Aragorn förälskade sig i trapporna, som han rusade upp- och nerför medan han skrattade som en kattunge.

Så kommer det positiva rapporter från Jamlunda, där Sippo visar en liten film om hur Viska sätter husse på plats - det är ruter i den lilla tjejen! *beundrande* Men så har hon ju en riktigt tuff läromästare...

Här händer ingenting alls. Mattarna skriver lite artiklar till kyrkans tidskrift, pratar i telefon (mest gammelmatte, för matte avskyr telefoner), läser och vilar. Och vi katter njuter av att det i natt inte var mer än ett par minusgrader ute, och att solen sken så ljuvligt varmt och skönt genom fönstren hela dagen idag! Kanske är våren äntligen på väg?!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar