Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 30 mars 2013

Påskafton


Så är det då påskafton och det känns ganska underligt att fira påsk med så mycket snö och kyla. Fast nu är det varmt inne igen för gammelmatte eldar, men på dagen var det ganska kallt. Vi hade glömt att beställa ved här i brådskan före helgen, så matte ringde vår snälle vedkille igår kväll och kan ni tänka er han var här med två lass redan på förmiddagen idag. Snacka om snabbleverans! Nu är det i varje fall varmt och skönt och det är bra för vi har en frusen gäst och man vill ju att en gäst ska ha det varmt och gott omkring sig.

Det är lite underligt den här påsken för Torbjörn (mattes kullsyskon) brukar fira påsken här hos oss, men i år firar han den på annat håll.

Just nu håller matte på med att ordna med middagen i köket och gammelmatte ska vila en stund. De har ju jäktat så för 2-beningar ska ju hinna med så mycket jämt.

Ha en fortsatt trevlig påsk allesammans!

2 kommentarer:

 1. Trevlig påsk på er också!
  Matte hälsar att hon tyckte det var jamartrevligt att träffa er och att det gör hon gärna om vid tillfälle! Sen måste vi berätta också att det hjälpte att Linnsens matte hotade vår matte - hon har fixat en blogg till mig nu! *svansdans*
  Ni får gärna kika in! http://kattenalice.blogspot.se/
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Detsamma önskar vi er! En sådan tur, att er vedkille hade möjlighet att rycka ut på påskafton. Det var snällt gjort. Kurr och burr.

  SvaraRadera