Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 12 juli 2013

Imma

Idag har vi haft gäster - både två- och fyrbenta (de sistnämnda var skällisar *ryser*), men om det får faktiskt Belle blogga. Jag har betydligt viktigare saker att jama om:

Assar har blivit sedd!

Jam, det är faktiskt sant - han lever och har tydligen tagit sig till den andra (södra) änden av Otterbäcken, där en äldre dam såg honom både igår och idag och ringde oss så fort hon hade fått tag i våra telefonnummer (de står på efterlysningen). Så nu har matte varit dit med fällan, och vi håller våra tassar för att Assar blir infångad under natten! Damen berättade att hon vaktar ett hus åt sin ena dotter, som är bortrest just nu, och att hon har ställt fram kattmat varje dag på husets veranda eftersom dotterns egen katt rymde kvällen innan dottern reste bort... så nu står fällan precis där kattmaten brukar stå, och matte har lovat att vi skall försöka fånga in båda rymlingarna, vilket damen blev väldigt glad över. Tänk, så bra att vi har den där fällan att ta till nu! Om inte Assar går i först, så kanske den andra katten gör det, eller tvärtom... det blir nog en orolig natt för oss allihop, för mattarna hoppas förstås att maten skall locka Assar rakt in i fällan redan nu i natt. Och tänk, en sådan tur vi har - damens andra dotter bor nästan granne med sin syster och har lovat att gå och kika i fällan tidigt i morgon bitti, så att matte kan sova gott innan hon åker dit på dagen och kollar. De får ju inte ränna där hela tiden, för både Assar och den andra katten är skyggisar... men det får inte heller gå för lång tid mellan gångerna, så att en katt sitter fast länge i varmt solsken. Lyckligtvis säger matte att det är tak på verandan, men det blir ändå väldigt varmt frampå dagen...

Snälla ni, håll tassarna ordentligt nu!

9 kommentarer:

 1. Hurrjam, hurrjam så roligt, hoppas det händer ngt nu att Assar tassar in i fällan
  håller tassarna hårt

  Tass tass

  SvaraRadera
 2. Jamarns vilka goda nyheter att hon har sett Assar!
  Vi håller alla tummar och tassar hårt, hårt för att Assar går i fällan snart! Hoppas även andra missen kommer till rätta.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. vi håller alla tassar,svansar,tummar och tår för lilla assar och den andra katten med såklart!!

  kramar och nosbuffar från skruttan,leon o matte sari

  SvaraRadera
 4. *VOFF VOFF VOFF*

  -Ojdå...hoppas att ingen blev rädd.
  *tittar mig skuldmedvetet omkring*
  Jag blev bara så glad att Assar blivit sedd!
  Håller alla klor för att han kommer hem igen!

  *VIFT VIFT VIFT*

  Trassla

  SvaraRadera
 5. Vi håller alla tassar och tummar vi kan för dem båda och sänder en bön till SkaparKatten att de får komma hem, äntligen, båda två!

  Kram
  Julia å tjejerna

  SvaraRadera
 6. Hoppas hoppas... Xantippa

  SvaraRadera
 7. Åh, vilka glada nyheter! Gissa om vi också kommer att bita på naglar och klor och hålla alla tassar och tummar vi har för att Assar går i fällan och kommer hem!
  Många hoppfulla kramar och tassklappar från oss!

  SvaraRadera
 8. Gissa om vi håller tassar, klor och tummar får båda katterna!

  SvaraRadera
 9. Håller tassarna stenhårt för att båda ska fångas in !!

  SvaraRadera