Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 14 juli 2013

NEWS FLASH!

Den lilla missan som matte tog hem, blev inte kvar länge... för hon har rest HEM! Tidigare i kväll ringde det en kvinna från Karlskoga och berättade att hon hade läst mattes propå på Catbook och när hon såg bilden bara måste hon få komma hit och titta på katten, även om hon inte vågade hoppas att det var hennes bortsprungna missa. Hennes katt hade nämligen rymt i Karlskoga för fyra år sedan!!!

Men kan ni tänka - det VAR HENNES KATT! Matte tog emot henne och visade henne upp till akutrummet, och så blev de borta jamarlänge innan matte kom nertassande ensam och berättade att kvinnan satt däruppe med katten i sin famn och grät... då hade de hittat ett kännetecken som bara rätt katt kunde ha... och matten hade varit så rädd, för hon vågade INTE TRO att det efter så lång tid kunde vara så att någon hade hittat hennes pälskling. Ojojoj, så blankögda vi blev här nere, både två- och fyrbenta.

En liten stund senare kom katten ner i famnen på sin matte och min matte skickade med dem kattsand och mat hem, eftersom ingen ju hade vågat tro att det skulle stämma... och så vinkade hon av ett lyckligt återförenat par när de åkte hem till Karlskoga tillsammans.

Fyra år... fyra långa år, och många mils vandring från Karlskoga till Otterbäcken...

Matte sitter och ler så brett att huvudet nästan går av. Det gör de andra tvåbeningarna - gammelmatte och vår gäst - också, förresten. Vi kommer att sova gott i natt, allihopa, fast det inte var Assar som gick i fällan idag.

7 kommentarer:

 1. Kurra Kurra så roligt att Missan hittade hem efter 4:a låånga år !!

  SvaraRadera
 2. Tårögd Trasslamatte...

  SvaraRadera
 3. Vi älskar lyckliga slut! *torkar glädjetårar*

  Kram
  /Julia å tjejerna

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiskt!!! Hoppas att hon id märker katten nu!!! Vilken fantastiskt god gärning!!!

  SvaraRadera
 5. Som vi sagt så många gånger tidigare - man ska aldrig ge upp. Och vilken glädje för alla inblandade och för alla djurvänner överhuvud taget! Ännu en gång har Klosterkatterna i Otterbäcken gjort en fin insats för en katt.

  SvaraRadera
 6. :-) :-) :-)
  <3 <3 <3

  / Barbro

  SvaraRadera
 7. Det är inte hennes katt!! Det är vår grannes katt Bosse som ni bara tog på vår gård när vi var bortresta för ni hade fått lov att vara här och leta efter en annan katt som var bortsprungen sedan en tid och som stämde med eran beskrivning på bilden ni satt upp på Ica i Gullspång då min dotter sett en katt på vår gård som såg precis ut som den på bilden då fick ni sätta hit en bur och lov att gå här och titta och leta varje dag!! Inte ta NÅGON ANNANS KATT!!! Detta är rena stölden jag blir så upprörd!! :((

  SvaraRadera