Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 15 juli 2013

Imma

Idag ringde inte telefonen och fällan förblev tom, så mattarna och vår gäst tog Belle med sig och åkte in till Mariestad för att koppla av några timmar. Jag tror att gårdagen blev lite stressig för matte, även om hon var alldeles väldigt glad över det lyckliga slutet på den fankattiska historien om den lilla hittekatten... även glada upplevelser kan vara jobbiga, och matte var så uppe i varv igår kväll att hon hade svårt att somna.

Hursomjam hade de haft det trevligt i Mariestad och matte visade stolt upp en bild hon tagit på en svamp som Belle hade hittat utanför residenset. En stor svamp! "Den var större än Belles huvud" sa matte, men tillade att hon inte har en aning om vad det var för sort. "En slags sopp, tror jag" mumlade hon när vi tittade på bilderna "men för säkerhets skull tror jag att vi frågar Sigge Svamphund till råds".

Nu skall matte åka bort och ordna med fällan inför natten, och då skall hon också strö kattmynta inuti buren (det tipsade Rafaels Räddare om). Sedan tänker jag försöka natta henne, för hon behöver verkligen sova ut ordentligt!

2 kommentarer:

  1. Skönt att er matte kunde koppla av lite idag även om det ju givetvis är tråkigt att ingen katt satt i fällan.

    SvaraRadera
  2. Det är så fantastiskt att läsa om kattägare som verkligen gör allt för att få tillbaka sin kisse. Tänk om alla gjorde så.

    SvaraRadera