Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 19 september 2013

Imma

När mattarna har storhandlat (som de gjorde igår, när de fick låna en bil), startar ett s.k. pandemonium här hemma. Kaos, alltså. För plötsligt luktar det fisk och kött och räkor och en massa annat gott i hela huset, medan mattarna skär upp och fryser in... men tror någon att vi får smaka?!? Icke! Allt läggs i prassliga plastpåsar som förseglas ordentligt och hamnar i den iskalla frysen, där all smak och alla lukter dör en ömklig död. Ett mycket otrevligt sätt att hantera god mat på, om ni frågar mig! Och vilken glädje gör allt det där goda i frysen, jag bara jamar? Medan sex hungriga katter och en gnyende hund sitter hjälplösa och bara kan se på... vi borde gå samman och överfalla mattarna, slita maten ur händerna på dem och visa hur man gör *fnyser*. Men jag antar att ett sådant beteende faller under rubriken "att bita den hand som föder en..."

Inte blir det bättre av att Belle och matte drar hem en massa oätliga saker som de hittar i skogen. Jam menar, vad skall man med sådana här till?!? De t.o.m. luktar unket! *rynkar nosen*

Nåjam, själv ligger jag i en bred solstrimma och njuter av värmen i pälsen, och det gör de andra katterna också. Utom Jenny, som just nu försöker ta sig genom mellandörren. Vilket liv hon för - jamar, klöser och rycker i dörren! Och jag slår vad om att mattarna veknar och släpper in husisarna hit, trots att Sixten har bitit Philemon i svansen och jagat in mig under sängen... önskar att Sippo eller Gustav eller någon med lite styrka i tassarna kom hit och satte honom på plats!

1 kommentar:

  1. Den till vänster ska du inte rynka på näsan åt, det är en KarlJohan svamp som är en verklig DELIKATESS!!! MUMS! Hoppas att de hittar många såna :)

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera