Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 13 september 2013

Philemon

Naj men vad jam...! *suckar djupt* Och jau som trodde att jau vau auv me denna där jycken!

Noug hade matte pratat om att Belle skulle komma tillbaka, men ente trodde jau pau det... ente förrän hun plötsligt kom inrusande här tillsammans me FYRA ANDRA likadauna skällisar! Dau trodde jau att jau skulle smälla auv - skulle alla fem bo här nu?!? Lyckligtvis vau de ente så, utan de fyra andra åkte sin väg igen efter några timmar... men Belle är kvar, och just nu ligger hun i mattes säng och sover. Jau antar att det betyder att hun snart börjar använda min sandalauda igen... och äter auv min mad... *skakar på huvudet*

Nu förstår jau vau di menar med att det är freda'n den trettonde idau!

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. *fnissar gott åt den sista meningen*
  Fredagar är ju de bästaste dagarna på hela veckan, oavsett vilket datum det är och nog är det lite kul att Belle har kommit tillbaka :)?

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
 3. Men Philemon, om du tänker så här: ingen av er katter hade nånstans att bo innan ni hade turen att hamna hos matte och gammelmatte. Samma sak med Belle, även om hon inte var direkt hemlös så var det inte så lätt att hitta nåt bra hem till henne om jag förstått rätt. Dessutom är det ju så att era mattars hjärtan räcker till för er allihop. Jag tror du kommer gilla Belle så småningom. Så kan du jama till matte att jag skickat mail till henne!

  SvaraRadera