Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 22 september 2013

Imma

Matte packar! *springer oroligt omkring* Under eftermiddagen har hon donat med en väska, som står öppen på soffan... men hon packar väldigt konstiga saker, tycker jag. En pläd, Belles mat- och vattenskålar, CD-skivor och andra märkligheter... så har hon aldrig gjort förut. Inte ett klädesplagg. Inga böcker eller skrivblock. Ingenting kyrkligt. Och hon bedyrar att hon kommer hem igen samma dag, att hon bara skall vara borta över dagen i morgon. Hon och Belle, kanske skall tilljamas. För tydligen skall hon ta jycken med sig på den där underliga resan. Jag begriper ingenting *suckar djupt*.

Gammelmatte är kvar på sjuka huset, men de rapporter vi får därifrån är positiva så jag skulle inte bli förvånad om hon snart är hemma igen.

Linnsen och Frank har fått slantarna från räddningsaktionen (Rafael har ju faktiskt rätt i vad det handlade om, så jag använder hans uttryck) och matte har lovat dyrt och heligt att göra fina paket av sakerna och skicka iväg dem nu i början av veckan. Kan ni tänka att ett av paketen skall resa hela vägen till Italien?!? Det tycker jag är spinnande att veta!

Tiger, Nova och Sudden undrade över kontonumret de fick, och matte hälsar att hon är ledsen att hon inte svarat på mejlet men att allt är i sin ordning. Det andra kontot, som vi använde för min veterinärvård, är klosterkatternas konto för just sådana utgifter... medan det här kontot vi använde nu är mattes vanliga. Hoppas att ni inte blev alltför förvirrade, vänner! *rodnar lite om nosen*

2 kommentarer:

 1. Så skönt att höra att gammelmatte verkar bli bättre, hoppas hon snart är hemma hos er igen. Vi är glada att kontonumret var rätt, nu väntar vi med spinning på att få paket! Nosbuffar och tasskramar Tiger, Nova och Sudden.

  SvaraRadera
 2. Jam vet, JAM veeet vad er matte ska göra!! :D Ska jag viska Imma? *lutar sig fram och viskar tyst i Immas öra* Kul va! :D

  Det har kommit in pengar i vår bankkattong och vi är jamartacksamma för det. Matte har tillfälligtvis fört över dem till vår veterinärkattong så att de är trygga där! :)
  Tack så JAMARMYCKET för hjälpen vänner, både Klosterkatterna som ordnade auktionen och de som bjöd! ♥

  Nosbuffar

  SvaraRadera