Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 16 september 2013

Rafael

Eftersom jam är en av de fem klosterkatter som har smärtsam erfarenhet av hemlöshet och allt elände det innebär, har Imma utsett mej att presentera resultatet av vår välgören-hetsaktion *kurrar*. Hon jamar att jam är precis rätte katten att sköta den uppgiften, så jam ska göra mitt allra bästa, det lovar jam!

Vi har MASSOR av vinnare i aktionen (vad jamar du, Imma? Heter det auktion? Men det är ju en räddnings-AKTION för Linnsen och Frank så att dom inte blir hemlösa!) och här är dom allihop:

Tiger, Nova och Sudden bjöd högst (300 pengar) för sagoskivorna med "Caspian, prins av Narnia" och "Hästen och hans pojke". Det är såna där små skivor som kallas ce-de som ni har vunnit och sagorna är jamarspinnande!

Findus, Isak och Rasmus bjöd högst (400 pengar) för sagoskivorna med "Häxan och Lejonet" (det är också såna där ce-de som ligger i en fin röd ask) och för den gula Findus-handduken!

Bröderna Bus och Busan (som är jamarvacker, tycker jam! *nosrodnar*) bjöd högst (150 pengar) för ce-de:arna med berättelsen "Djävulen och fröken Prym", som jam tror att dom skall ge i present till sin matte - grattis!

Och sist, men inte minst, bjöd Karlavagnen högst (600 pengar) för den fina kattboken och affischen med min idol Mästerkatten. Hoppas att ni - jam menar, du delar väl med din katt Nisse, hoppas jam? - har glädje av båda sakerna!

Nu ska ni göra så här, har Imma lärt mej: Ni ska skicka ett mejl till srcarina@telia.com och berätta vart vi ska posta era saker. Och så skickar ni slantarna till en bank som heter Nordea och använder snuffrorna 1718 2062364 som går till våran matte. Hon lovar att omedeljamt skicka pengarna vidare till Linnsen och Frank, som har andra snuffror som matte vet.

Och så vill vi TACKA ER ALLESAMMANS SÅ JAMARMYCKET för att ni ville vara med i våran aktion! *kurrar jamarmycket* Ni är bara jamarbäst, kompisar, som ställer upp för två katter i nöd!

Tänk, så roligt det är att göra så många katter glada på en gång!!! Jam, räkna på klorna, ni... Linnsen, Frank, Tiger, Nova, Sudden, Findus, Isak, Rasmus, Chinook, Cherokee, Busan och Nisse - det blir TOLV KATTER! Och med oss klosterkatter blir det NITTON KATTER! Kan det bli bättre?!?

3 kommentarer:

 1. Vilken bra aktion/auktion det var! Ska sätta matte i arbete med bankdosan när hon kommer hem från jobbet. Fint initiativ! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så, nu har matte knapprat på internetdosan och grejat med pengarna. Banken är lite snål med bokstäver, så vi brukar bara få heta "Stationkat" på bankkvitton. :( Kurr och burr.

   Radera
 2. Har emailat, men avvaktar info om porto kostnad också så att jag kan räkna in det i beloppet också! Å jag loooovar att läsa högt ur boken för Nisse!!!:-)

  SvaraRadera