Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 5 mars 2010

ImmaNu vill vi be er alla katter och kattvänner om hjälp! Vi klosterkatter ber ju för katter i nöd, som har det svårt, och idag har vi fått ett angeläget böneämne: att samla ihop pengar till veterinärvårdskostnaderna för lille kattkillen Skatten, som ni ser på bilden här ovanför. Skatten har gått länge med en bruten höft, som nu äntligen opererats... men operationen och all kringvård har kostat katthemmet ruskigt mycket pengar och vi vill hjälpa till att samla ihop dem så gott vi kan. Alternativet var att han avlivades... vilket vi klostermissar inte tycker är något alternativ, och vi är innerligt tacksamma att katthemmet tyckte likadant!

Så snälla rara, sprid detta vidare! Göteborgs Katthjälp har postgirokontot

37 62 03 - 6


och man märker sin gåva med orden "Skattens veterinärvård" så kommer pengarna dit de skall. Jag har jamat med gammelmatte och matte, som har lovat att vi skall få skänka Skatten en slant när de får pension den 18:e... om alla skickar en liten peng vardera, blir det mycket tillsammans, eller hur?

3 kommentarer:

 1. Det är svårt när en katt blir akut sjuk och inte är försäkrad. På Södertälje Katthem har vi nåt som heter Akutfonden. Där kan man sätta in pengar som ska användas vid akuta behov. Det kanske kan vara ett tips till Göteborgs Katthjälp att starta en sån fond? Under tiden ska jag sätta in en slant till stackars Skatten.

  SvaraRadera
 2. Stackars kissen. Om vi hade något att skicka skulle vi göra det. Fast den här månaden kom det massa dumma räkningar. *suck*

  SvaraRadera
 3. Men genom att berätta för alla om Skatten så kanske vi gör nytta också, eller hur?!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera