Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 2 mars 2010

Matte

Nog för att kattår inte är detsamma som människoår... men betyder det att man måste räkna med att alla katter som är äldre än två år flyttar hemifrån?!? Idag har jag bara sett till Imma någorlunda frekvent... Majsan, Jenny och Conny har vistats i den andra lägenheten och kommer bara hem för att äta (typiskt ungdomar, inte sant?) medan Assar och Sixten sovit bort dagen uppe i övervåningen (också rätt typiskt ungdomar, om jag får säga min mening). Så idag känns det som om vi inte har några katter alls! Men när det är sovdags skall gammelmatte och jag valla ihop flocken... det minsta man kan begära av sina barn är att de sover hemma!

6 kommentarer:

 1. Tror det är några som känner sig riktigt hemma! Klart man ska kräva samling innan läggdags! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Jag jamar som Dui & Deco, några känner sig visst som hemma. Men som alla ungdomar så behöver de vallas av en fast tass, eller han. Eller nåt...

  SvaraRadera
 3. Håller helt med, ska jama detta till Sixten att man inte beter sig så, och hoppas att du får dina katter att hålla sig mer i närheten av er. Jag själv är så mammig så jag är aldrig långt borta( sen är jag ju bara 1 år)

  SvaraRadera
 4. Så där blir det ju ofta när små kissar inte förstår hur bra de egentligen har det. Då är allt av intresse och måste undersökas. Med de utrymmen de har i Otterbäcken är det inte underligt om de är osynliga långa stunder. Bra att det blir samling till natten i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Då kanske herr säkerhetskatten har börjat charma in sig ordentligt hos missorna, om de vill ha föräldrafritt? ;) Låter som om det är riktigt harmoniskt i ert kattgäng. Klart man måste komma till matte och gammelmatte till natten för det är ju så mysigt att gosa och sova allihop tillsammans. Kurr.

  SvaraRadera
 6. Håller med ungdomar ska vallas med fast tass. Man får verkligen inte släppa på några regler, får dom en endaste liten klolängd så tar de hela tassen.

  SvaraRadera