Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 20 mars 2010

Imma

Man tycker att man skulle ha rätt till lite lugn och ro efter gårdagens elände... läka sin stackars stuckna tass, låta pälsen växa, vila ut och få lite extra gos som tack för att man stod ut med misshandeln. Men icke! Istället blir gammelmatte skogstokig och drar genom huset med snabeldraken. Inte ens i mitt sovrum fick jag vara ifred, så jag sökte skydd hos matte som satt vid datorn och skrev i sin dagbok. Tänker på det tvåbeningar brukar säga om att katter blir marsiga så här års... vad skall man kalla det de själva blir?!?

Nåja, solen skiner gott i alla fall - alltid något att glädja sig åt!

5 kommentarer:

 1. Klart att du borde fått ha det lugnt och skönt med extra mys och omvårdnad. Oförskämt att dra igång med Snabeldraken. Tror det är solen och värmen som gör våra tvåbeningar konstiga! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Tror de blir våriga. Vårtokiga är nog som skogstokiga. Kan inte vara så stor skillnad tror ja. :)

  När får vi veta om dina njurar är ok?

  Nospuss

  SvaraRadera
 3. Mina njurar mår lite sisådär, varken bra eller dåligt, sa veten igår. Värdena ligger inom det normala men precis i överkanten, så matte vill att jag skall äta njurfoder och blötmat med låg fosfor- och proteinhalt. Det är helt okej med mig, för då blir det mycket fisk och det älskar jag!

  Ja, tvåbeningarna är nog vårtokiga av solen... idag är vädret underbart, man kan sitta i fönstret och gona sig riktigt varm i pälsen... det påverkar väl människorna också, antar jag.

  Tack för omtanken!
  Tass från Imma, trött men vid tämligen god hälsa.

  SvaraRadera
 4. Hu, tur att du kunde söka skydd hos matte. Snabeldrakar är alldeles för högljudda, tycker vi. De borde ha munkorg. Hoppas att gammelmatte och du båda är bättre efter operationer och blodsugningar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Jag kan berätta för dig, att blogghjälpens katt, som heter Viktor har haft förhöjda njurvärden i minst 3-4 år. Han skulle också äta speciellt njurfoder. Men han tyckte inte det var gott. Då tog blogghjälpen och Viktors husse beslutet att han får äta vanlig mat. Om hans liv därmed blir kortare än om han äter njurfoder så får det bli så. Nu har han ätit vanlig mat i 3-4 år, fast matte häller alltid vatten i blötfodret så det blir som en soppa. Då får han i sig mycket vätska. Hon vill inte säga att hon rekommenderar det till andra, men i Viktors fall tror hon det är rätt. Hans njurvärden har inte försämrats under de här åren. Han är ca 11 år nu. Madonna

  SvaraRadera