Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 9 mars 2010

Imma

Nu är gammelmatte opererad i ena ögat. Och när hon kom hem hade hon jättestora solglasögon på sig, så hon såg ut som en gigantisk mygga! *fnissar* Fast tyvärr har hon och matte tydligen bestämt sig för att byta sängar ett tag, så jag får inte sova hos matte... jo, det får jag väl om jag vill, förstås, men jag vill sova i sovrummet och matte skall ligga i biblioteket någon vecka medan gammelmattes öga läker. Så jag antar att jag får värma mig på gammelmatte istället... hon är också bra att ha i sängen, även om hon snarkar. Det gör inte matte, för hon har en maskin som andas åt henne när hon sover och den suger i sig alla hennes snarkningar... praktiskt, om jag får jama!

5 kommentarer:

 1. Jag önskar alla två-och fyrbeningar god sömn (matte har lite problem med den saken...) och snabb läkning av gammelmattes öga!
  *vift vift vift*
  Trassla

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det gick bra med gammelmattes öga.Ni får ta hand om henne lite extra så att det läker fort. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Oj, vad förvånad man skulle bli om ens matte kom hem som en jättemygga! Hoppas att gammelmatte inte surrar och sticks också. Som tur är, går väl myggögonen att ta bort när de har skyddat klart och ögat har läkt. Vi håller tassarna för att det läker riktigt bra och fort. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Imma, nu får du ännu mer jobb. Gammelmatte brukar väl ta hand om er i vanliga fall, men just nu är det hon som behöver hjälp. Tror ögat kommer att läka snabbt om hon får lite tasspåläggning.

  SvaraRadera