Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 25 mars 2010

Imma

Idag var matte till människoveterinären med sin onda arm. Ja, miss-förstå mig rätt nu... armen är inte ondsint utan gör ont, så ont att matte har svårt att sova om nätterna och inte kan göra de vanliga sakerna om dagarna. Hon har t.o.m. lyckats få tag i en märklig grunka som kallas "musfälla" till datorn, så nu måste jag lära mig att surfa på ett nytt sätt *suckar*. Precis vad en dam i min ålder inte behöver! Men vad står man inte ut med för sin stackars mattes skull...

Hur som helst skall de kika inuti mattes arm efter påsk för att ta reda på vad som gör så där ont. Alltså röntga den. Matte var glad när hon kom hem och kramade mig och sa att hon är tacksam att ha en så bra vet, hon också!

Annars har det varit lugnt - inget nytt att rapportera. Matte har legat i migrän i flera dagar, så hon har hållit sig ovanligt lugn. Jo, en sak har hänt: Jenny har blivit antagen som bolis-elev! Aragorn var ju bolisassistent förut (det är ett gäng katter, alla kolsvarta, som utför spaningsarbeten och anmäler upptäckta miss-förhållanden till sin bolischef Butte) och nu tänkte jag att Jenny kunde passa att ta över efter honom eftersom hon är så bra på spaning, kamouflage, gömställen o.s.v. Hon är ju inte helsvart, förstås, men Butte Bolis tyckte att det gjorde mindre... fast jag undrar om det inte var hennes vackra ögon som avgjorde saken, för han blev visst väldigt förtjust i fotot av henne som hon bifogade sin ansökan *fnissar*.


Butte Bolis i full uniform
OBS! Bilden tillhör Buttes matte

2 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att höra om mattes arm och migrän. Hoppas hennes vettis hittar vad som är felet med armen. Verkligen imponerande talang som Jenny visar. *kurr*

  SvaraRadera
 2. Stockholmsbolisen, spaningsroteln27 mars 2010 kl. 11:29

  Ähum..... rättelse riktad till Imma. En bolis blir aldrig starstruck! Det var inte Jennys vackra stjärnögon. det var den söta donnans kompetenspotential som spanarbrud i klostercellerna samt hennes salsadansanlag som fällde avgörandet i tillsättningen av skaraborgsaspirantansökningen ifråga.

  /Butte bolis å tjänstens vägnar

  Pst Conny, du vet väl att en säkerhetschef är underställd ett bolisbefäl. Jenny är numera din arbetsledare!

  SvaraRadera