Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 7 mars 2010

Imma

Idag är nog både gammelmatte och matte tokiga, tror jag... de städar garderoben! Och allt de vräker ur det lilla rummet, sprider de ut i de andra så att man snubblar på kartonger och prylar vart man tassar. Är det inte vårt revir, kanske? Och har jag givit tillstånd till detta kaos? Nej, minsann! Och Jenny och Majsan fick panik, för från deras förra hem blev de utslängda när tvåbeningarna flyttade och nu trodde de att det var dags igen... stackars tjejer, de var alldeles ifrån sig! Jag har tröstat dem med att vi katter bara behöver hålla oss undan tills tvåbeningarna har röjt färdigt, så blir allt som vanligt igen... hoppas att det blir snart, för det här är ytterst otrivsamt *suckar*.

3 kommentarer:

  1. Oj, oj, tur att du finns där och kan lugna tjejerna och killarna också kanske? Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Imma, det var tur att du fanns till tass och kunde tala om för Jenny och Majsan hur det låg till. Även om de säkert börjar förstå att de ska få stanna i klostret i hela sina liv, så kan vissa minne väckas till liv som inte är så roliga för dem. De lugnar sig nog snart.

    SvaraRadera
  3. Typiskt människor att ställa till oreda utan att fråga katterna först. *fnyser* Jag jamar som ovanstående, tur att du var där och kunde lugna tjejerna.

    SvaraRadera