Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 14 mars 2010

MajsanJag vill också visa en bild på gammelmatte och mig! Vi har blivit jättegoda vänner, fast hon envisas med att kalla mig Busan... undrar varför?!?

Nu har vi bråda dagar framför oss här i klostret, och måste göra oss fina och städa hela reviret, för nästa helg skall det komma hit något som kallas "biskop" och en massa andra tvåbeningar. Imma, vår abbemissa, har berättat att de skall fira gudstjänster tillsammans och sjunga för Gud och ha trevligt, och vi katter skall också få vara med! Dessutom skall det komma hit två skällisar som heter "råttvajrar" eller vad det var... matte säger att de är jättestora men snälla, och vi måste inte träffa dem om vi inte vill för de skall bo i andra änden av huset. Hm, vet inte riktigt vad jag tycker... vad är egentligen en "råttvajer" för något? Nå, den där "biskop"-typen måste jag i alla fall få ta mig en titt på, för jag har aldrig sett en sådan förut och Imma säger att det är en tvåbening som är jättesnäll... så honom behöver man inte vara rädd för.

7 kommentarer:

 1. Vilken mysig bild. Du ser ju ut att trivas riktigt bra ju. Spännande att en sån där biskop kommer och besöker ert revir. Se till att gömma undan leksakerna.

  SvaraRadera
 2. Härligt med gosbilder! Ser jättemysigt ut! Ååå, ska det städas? Då måste ni passa på och hjälpa till. Det är jätteskoj att jaga trasor, för att inte tala om att bädda sängar. Vet inte heller riktigt vad "råttvajer" är. *tänker* Kan det vara motsatsen till trådlös mus? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Visst är gammelmattar underbara, ibland är det lättare att tigga till sig lite extra godis från dem när Matte verkar lite snål. Vi har såklart en gammelhusse också man han är svår att tigga från, men visst är det roligt när man lyckas.

  SvaraRadera
 4. Så gosigt ni har fått de!

  Ja har en kusin som e råttvajer. Han e inte farlig men oborstat. De e ju iofs de flesta skällisar.

  Ta de bara lugnt och låtsas att råttvajer inte finns så går de bra!

  Tass

  SvaraRadera
 5. Jag ser att du behandlar gammelmatte lika fint som du behandlade oss alla på katthemmet. Ni alla katter kommer att totalcharma biskopen, men håll råttvajern på tasslängds avstånd!

  SvaraRadera
 6. Hej hopp!
  Det låter ju trevligt med en snäll "biskops tvåbening"! Fast vi hade nog aktat oss för de dära "råttvajrarna" om vi var er, de låter lite läskig. /Siri, Blueberry O Wildberry

  SvaraRadera
 7. Vad spännande med gäster!Jamar som de andra håll er till biskopen och på lite avstånd till råttvajrarna för de är stora tror vi. Nosbuff

  SvaraRadera